Peercoin kopen met euro, omwisselen en PPC wallets - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Peercoin kopen met euro, omwisselen en PPC wallets

Peercoin kopen

Peercoin kopen kan op meerdere manieren. De makkelijkste optie is wellicht direct met euro vanaf een bankrekening. Dit kan onder andere bij Litebit. Hier kan je een gratis account aanmaken en Peercoin kopen met iDEAL. Het is daarnaast ook mogelijk om de coin te kopen op een exchange. Hier handel je dan tussen bijvoorbeeld BTC/PPC, maar er zijn ook andere handelsparen mogelijk. In deze blog gaan we ook in op welke Peercoin wallet je het beste kan gebruiken. En we leggen de stappen uit die je moet ondernemen om deze cryptocurrency te kopen. Als je eerst meer informatie wilt, dan verwijzen we je eerst door naar de pagina met Peercoin informatie. Ook kun je eerst de Peercoin koers bekijken als je een juist instapmoment zelf wilt bepalen.


De soorten Peercoin wallets

Een Peercoin wallet is een applicaties die je kan gebruiken om PPC in op te slaan, te ontvangen en versturen. Ook kan deze gebruikt worden voor het minten van Peercoin. Je hebt meerdere versies van dit soort wallets. Op de officiële website van Peercoin, via deze link te bekijken, kun je altijd het meest actuele overzicht bekijken van de PPC digitale portemonnees. Je hebt in ieder geval de volgende PPC wallets:

  • Windows, Linux en Mac OS Peercoin-QT desktop wallet
  • Paper wallet
  • Android wallet

PPC kopen iDEAL

Peercoin kan al jaren gewoon met iDEAL worden aangekocht. Als je dit graag wilt doen, kun je daarvoor terecht bij onze partner Litebit. Zij bieden de service Peercoin kopen iDEAL aan. Je betaalt dus gewoon met euro vanaf jouw bankrekening. De stappen die je hier voor moet ondernemen zijn erg simpel. Alleen een eigen wallet aanmaken kost wellicht wat uitzoekwerk als je een cryptocurrency beginner bent. Bekijk ook ons uitgebreide “Bij Litebit kopen” – stappenplan. In het kort onderneem je de volgende stappen:

  1. Zorg dat je zelf een wallet hebt aangemaakt
  2. Maak een gratis account aan bij Litebit via deze link
  3. Kies bovenin de optie PPC
  4. Vul in hoeveel je je wilt kopen. Dit kan in EUR of PPC ingevuld worden.
  5. Vul je ontvangstadres in van jouw wallet
  6. Betaal met iDEAL
  7. Wacht af tot de valuta in jouw wallet verschijnt

Op een exchange Peercoin kopen

Peercoin kan je kopen op meerdere exchanges. Wij handelen zelf graag op Cryptopia (direct een account aanmaken / uitleg over Cryptopia). Je kan handelen tussen onder andere PPC/BTC, PPC/LTC en PPC/DOGE. Je moet dus wel een van deze valuta bezitten om mee te handelen. Deze kan je goed bij de onderstaande aanbieders kopen:

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.