Particl kopen met iDEAL of op een exchange - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Particl kopen met iDEAL of op een exchange

Roadmap Particl kopen

Particl wordt afgekort als PART. Deze cryptocurrency kun je heel erg makkelijk kopen met iDEAL. Er wordt door een grote groep mensen veel verwacht van deze cryptovaluta. Particl kopen wordt dan gezien als een investering voor op lange termijn. in Q1 van 2018 komt de eerste versie van de marketplace (marktplaats) uit. Dit gaat een grote gedecentraliseerde marktplaats worden. In deze blog bespreken we de twee manieren waarop je op het moment het beste Particl kopen kan. PART kopen met iDEAL is de beste optie voor beginners.


Heb ik een wallet nodig?

Ja kan, als je ook wilt gaan staken (zie Particl informatiepagina), de officiële wallet downloaden. Deze kun je vinden op de officiële website van deze cryptocurrency via deze link. Als je hier niet direct mee wilt beginnen, omdat je een klein bedrag wilt investeren of je bent nieuw. Gebruik dan de gratis Litebit Wallet. Zij maken een deze wallet voor jou aan en je kunt altijd weer jouw munten verhuizen naar een andere wallet, versturen naar een exchange of naar een adres versturen.

Particl kopen iDEAL

Deze currency kan erg makkelijk met iDEAL gekocht worden. Dit doe je dan via Litebit (maak hier een gratis account aan). Hier heb je ook de keuze om de Litebit webwallet te gebruiken. Erg handig voor de beginner. Dit is een gratis service van Litebit. As je nog meer informatie wilt over hoe dit allemaal werkt kun je de volgende pagina’s raadplegen:

Wil je direct PART kopen? Gebruik dan deze link en maak een gratis account aan.

Via een exchange

Particl kan gekocht worden via Bittrex, Litebit.eu en Bit-Z. Het handelsvolume bij de laatste is vaak erg laag. Wij zijn ook niet heel erg bekend met Bit-Z. Gebruik liever Bittrex. Je verstuurt naar een exchange Bitcoin. Daarna ga je handelen tussen BTC/PART. Om dit te doen moet je wel beschikken over Bitcoin. Deze kun je erg makkelijk bij de volgende aanbieders kopen. Bij Litebit heb je niet per se een speciale wallet nodig, je kan de coins ook opslaan in een online Litebit Wallet en daarna versturen naar de exchange.

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.