P2PS: Digitale gegevensprivacy - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

P2PS: Digitale gegevensprivacy

Deze ingezonden mededeling gaat over het P2PS-project.

De privacy van digitale gegevens op het netwerk is de meest opvallende eigenschap van P2PS veilig, storingsvrij communicatiesysteem ontwikkeld door P2P Solutions Foundation.

De privacy van digitale gegevens op het wereldwijde netwerk vindt een nieuwe concurrent in het crypto-universum. Vanaf het begin wijst het team van P2P Solutions Foundation op een duidelijk wereldwijd probleem; alles dat digitaal met iemand wordt uitgewisseld, waar dan ook, wordt niet beschermd door een privacystandaard. Inclusief informatie uitgewisseld op bedrijfsnetwerken (privé intranetten). Op dit moment wordt het overgrote deel van de internet- en intranetactiviteiten voortdurend gemonitord. Bij bepaalde knelpunten kan de gevolgde informatie gevoelig zijn voor de partijen. Op deze manier zijn nieuwe modellen nodig waarin de activiteit goed wordt beschermd.

P2P Solutions Foundation presenteert een datamanagementmodel dat de privacy van alle partijen respecteert, inclusief gebruikers die gevoelige gegevens willen opslaan of deze willen uitwisselen met een andere entiteit of persoon. In de afgelopen jaren zijn er verschillende enorme datalekken geweest. Met andere woorden, reuzen zoals Facebook of Coinbase hebben problemen met gegevensbeheer herkend. Gegevens die zonder medeweten van de gebruiker in handen van derden komen. In sommige gevallen zijn het opzettelijke verkopen. Daarom is een betrouwbare, geëngageerde en onpartijdige infrastructuur nodig.

Het innovatief ontworpen ecosysteem biedt een veilig platform waarmee gebruikers vertrouwelijke digitale bestanden of bedrijfsmiddelen kunnen uitwisselen. Dit proces is voltooid zonder enige inmenging van derden; zelfs geen netwerk- of systeembeheerder. P2PS is dus een peer-to-peer platform dat gegevens beschermt zonder partijen in gevaar te brengen. Daarom vergemakkelijkt het de vertrouwelijkheid van gebruikers zonder geavanceerde kennis van cryptografie. Tegelijkertijd is het niet beperkt tot één functie. Maar het kan ook uw medische gegevens, bankgegevens en andere gevoelige digitale activa beschermen tijdens de uitwisseling tussen twee partijen. Deze platforms van vandaag zijn gewoon niet bestaand.

De basis van het project is gebouwd op een ervaren groep aan het hoofd.

Dit gebeurt niet van de ene op de andere dag, het vermogen om een ​​dergelijke degelijkheid te bevestigen heeft zijn wortels; een ervaren groep heeft zich gericht op het bouwen van een systeem voor het uitwisselen van vertrouwelijke en digitale bedrijfsmiddelen zonder tussenkomst van derden. Het project leidt Jameel A. Shariff (CEO en bestuurslid); hij is een derde generatie ondernemer en visionair, met geavanceerde graden van Europese en Amerikaanse onderwijsinstellingen. Vier jaar US Bachelor of Science in Business Administration (BSBM), en Master of Business Administration (MBA) in Business Administration, ook uit de VS Zowel BSBM als MBA zijn toegekend aan Jameel met de hoogste eer en onderscheiding van “Summa Cum Laude”.

Op het bord vinden we een ervaren team met Ian Scarffe als zakelijke ambassadeur; Ian is een gerenommeerde toonaangevende expert in de Bitcoin-, Blockchain- en Crypto-industrie, Top Advisor # 1 bij ICObench. David Drake, oprichter en president van LDJCapital. Sydney Ifergan, een ervaren topadviseur # 10 bij ICObench als lid van de adviesraad. Ken Tachibana, technisch en financieel specialist PLUS Advisor in de adviesraad van de P2P Solutions Foundation. Deze details zijn redenen van groot gewicht, het team vertrekt vanuit een bewezen basis, persoonlijkheden met een uitgebreide carrière, solvabiliteit en inzet verankerd in de sector.

Als gevolg hiervan heeft de P2P Solutions Foundation uitstekende beoordelingen ontvangen van veel van de toonaangevende crypto-ruimtebeoordelings- en evaluatiesites. 5.0 in TrackICO, 4.9 in ICOBench en 4.31 in ICO Market Data. Het is echter niet alleen te danken aan het solide team. De grootste zorg van elke CEO of CIO die vandaag een bedrijf leidt met vertrouwelijke digitale transacties, zijn de hoge kosten van gegevensbeveiliging. Tegenwoordig hebben inbreuken op cyberbeveiliging overal ter wereld enorme kosten met zich mee; het stijgt tot honderden miljarden per jaar. Laten we ingaan op de details van het platform.

Transactie-vertrouwelijkheid en privacy van belanghebbenden als een wereldwijde uitdaging.

De privacy van digitale gegevens is een benadering met een stijgende lijn; de bezorgdheid bij digitale gemeenschappen is bewezen. Daarom vinden we het perspectief van de P2P Solutions Foundation vooral interessant. Het aanbieden van een ecosysteem om informatie te beveiligen is nodig voor alle soorten mensen. Journalisten die hun persoon of bronnen moeten redden, overheden met weinig infrastructuur op het gebied van cybersecurity en digitaal gegevensbeheer … de use-cases lopen op duizenden. Hoewel diversiteit en een gezonde concurrentie nodig zijn, voegt deze nieuwe concurrent zich bij de bestaande beveiligingskeuzes, maar heeft zich uniek gepositioneerd vanuit het oogpunt van privacy.

Met een solide reeds bestaande infrastructuur begint P2PS zijn reis in de crypto-ruimte. Het is de essentie van digitaal werken zonder een derde partij of zelfs een beheerder; gebruikers krijgen een platform waarop alle interacties en transacties volledig veilig, snel en vertrouwelijk zijn. Een detail om te overwegen is het alternatief dat wordt voorgesteld voor traditionele gecentraliseerde modellen. Dit omvat een breed scala aan potentiële gebruikers, variërend van advocaten tot multinationals in traditionele industriële sectoren. Veilige digitalisering is afkomstig van P2P Solutions. De corporatieve wereld omvat miljarden gebruikersaccounts in een totaal van verzamelde gevoelige gegevens.

Dit betekent een oneindig aantal aanvalsvectoren voor privacy en vertrouwelijkheid. Om deze reden zijn eenvoudige en consistente modellen nodig in een wereldeconomie. P2PS brengt de kracht van de meest professionele codering over naar een eenvoudige gebruikersinterface. Vanaf de eerste dag een volledig operationeel platform. Zodra het beheer van vertrouwelijke gegevens is beveiligd, moet de gebruiker ervoor zorgen dat het veilig wordt opgeslagen; een andere sterkte van P2PS. Het platform host niet een hele reeks extravagante of onnodige functies, het gaat om privacy en het verantwoordelijke team is er trots op er buitengewoon goed in te zijn. Recente gevallen van hacking en datalekken getuigen van het fundamentele belang van een veilige software en een ecosysteem. Beide vragen om dergelijke kenmerken en vergroten de geschatte potentiële waarde van het P2PS-token.

ICO- en P2PS-tokendetails

Het P2PS-token is ontworpen onder de Ethereum-netwerkcompatibele standaard. Dit vergemakkelijkt aanzienlijk de interoperabiliteit van het token. Het is ook compatibel met een groot aantal ontwikkelingen op basis van het Ethereum-netwerk (zoals uitwisselingen of dApps). Na aankoop van de P2PS-tokens kan de betreffende gebruiker deze in een portemonnee plaatsen die compatibel is met standaard ERC20-tokens. Waaronder uiteraard de meest aangenomen door de gemeenschap zoals MyEtherWallet, MetaMask, Mist, Parity, Imtoken, enzovoort.

De ICO-gebeurtenis van het P2PS-token vindt geleidelijk plaats totdat de hard-cap is bereikt. Tijdens het ICO-proces (al actief) en de fasen ervan, bedraagt ​​de maximale verzameling (hard-cap) 136.000 Eth; of ongeveer $ 50 miljoen met een gemiddelde van $ 370 voor elke Ether. Rekening houdend met de tokens die worden gegeven als een bonus van gemiddeld 20% van de 50 miljoen P2PS-tokens. De softcap is gelijk aan $ 750000 (lees het gedeelte Veelgestelde vragen over ICO & ICO op internet).

Gebruik cases die vanaf het eerste moment worden gegarandeerd met de grote inzet van de sponsors.

Zoals goed wordt aangegeven in de documentatie, suggereert de marktstudie vóór de lancering van de ICO een positief kader. De gediversifieerde focus op drie soorten doelgroepen genereert synergieën, wat de vraag naar tokens voedt. Het traditionele publiek van de blockchain-sector, traditionele instellingen die hun systemen willen digitaliseren met geavanceerde technologie en e-commerce-locaties. P2PS moet zijn waarde verhogen door verschillende handelaren, dienstverleners en markten in landen over de hele wereld die het P2PS-ecosysteem adopteren. Grotendeels vanwege de meertalige interface, snel, gemakkelijk te gebruiken en intuïtief voor gebruikersgedrag. Dit betekent comfort, gebruiksgemak, veiligheid, vertrouwelijkheid … en vele andere nuttige functies.

Veel van de genoemde functies zijn essentieel voor de volgende golf van wereldwijde adoptie. Het ISI Group Consortium wordt gewaardeerd als een sponsor op de website en documentatie. ISI Group bestaat uit multinationale ondernemingen die betrokken zijn bij unieke en innovatieve oplossingen. Dit is erg handig voor overheden, onderwijs, banken, telecom, IT, IoT en andere industrieën. Digitaal bestandsbeheer vereist eersteklas infrastructuur op alle niveaus, ernst en betrokkenheid op het eerste niveau. De fondsen die worden opgehaald tijdens de token-verkoopperiode (pre-ICO- en ICO-fasen) zullen worden gebruikt volgens het beschreven plan, waardoor ook de waarde van P2PS zal toenemen.

Contact met het team:

info@p2psf.org
admin@p2psf.org
token@p2psf.org
bounty@p2psf.org

Directe links:

Official website – P2psf.org
Twitter – @p2psf
Facebook profile page- facebook.com/p2psf/
Comunidad en Telegram – t.me/p2psCoin

P2PS Whitepaper