Orbis-platform biedt een wereldwijd ecosysteem - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Orbis-platform biedt een wereldwijd ecosysteem

Orbis

ORBIS biedt een platform dat het gemakkelijker maakt om direct en zonder kosten te werken. In een opmerkelijk platform kunnen we veelzijdigheid en eenvoudige bediening vinden om te werken met de fondsen die zijn opgeslagen in ORBIS. Het is gemaakt met behulp van een blockchain-oplossing, met twee valuta beschikbaar op het platform. Dit biedt veel voordelen, omdat ze voor veelzijdigheid zorgen. Gebruikers kunnen profiteren van deze functies om geld of cryptogeld zonder kosten in te trekken, over te dragen, te besteden en te beleggen. Directe acties toevoegen zonder wachttijd en zonder tussenpersonen.

OrbisSolutions is gemaakt met het concept van de aversie, zoals uitgelegd op hun website en whitepaper.
Het kan elke marktcrash weerstaan ​​door te worden gescheiden van andere blockchains.
Het servicetoken van Orbis kan worden gebruikt voor overschrijvingen, betalingen en besparingen. Het is direct gekoppeld in uw portemonnee aan het Orbis-beveiligingstoken, dat wordt ondersteund door de aandelen van het bedrijf OrbisSolutions.

Het ORBIS-platform biedt p2p-uitwisseling tussen andere beurzen en kaartdiensten

Het gedecentraliseerde uitwisselingsplatform biedt 24/7 uitwisselingsservice. Er zijn geen omvangrijke records toegevoegd aan een externe centrale om te kunnen werken. De Orbis-uitwisseling wordt alleen gebruikt om Orbiscoins te kopen en te verkopen en om ze om te wisselen naar alle fiat-geldvaluta’s. Dat is waarom het aan de ene kant comfort biedt aan de belegger op het moment van werken; en aan de andere kant het gebruik van hun inheemse tokens of cryptocurrencies met gemakkelijke entry en exit om in fiat uit te wisselen. Meerdere opties zijn gegarandeerd bij gebruik van ORBIS Coin (ORBS) en ORBISInvest-munten (ORBSi).

Zoals beschreven in de whitepaper, is het systeem een ​​gedecentraliseerde uitwisseling, dus het betekent dat hetpunt-naar-punt is; dergelijke uitwisselingen staan ​​bekend als p2p- of DEX-uitwisselingen (door het acroniem van peer-to-peer en gedecentraliseerde uitwisseling). Omdat het een p2p-systeem is, zullen transacties vrijwel ogenblikkelijk worden uitgevoerd (aangezien het project dat met de beste wisselkoersen op de markt garandeert); inclusief de mogelijkheid om het naar elke bankrekening of een Orbis-portemonnee te sturen.
ORBIS Transfer verstrekt een IBAN-betaalkaart die is uitgegeven om de toegang tussen de klanten en hun fondsen te vergemakkelijken. Deze kaart is bedoeld voor gebruik bij geldautomaten en geldopnames bij de kantoren van Orbis. Klanten kunnen ook hun eigen betaalpas of creditcard in het platform integreren; dus het maken van stortingstransacties en opnames op bankrekeningen is een van de vele aangeboden diensten.
Het zou de eerste wereldwijde keten van valuta- en beleggingsfranchises in het blockchain-ecosysteem kunnen zijn

Aan de andere kant gaat de weddenschap van ORBIS Transfer veel verder dan wat we tot nu toe hebben genoemd. Het plan om een ​​hele keten van franchises te creëren is ontworpen en ze lijken het heel duidelijk te hebben. De strijd om de sector over te nemen is nog steeds actief, ondanks de prijsdaling binnen het ecosysteem. Terwijl sommigen naar prijzen kijken, zou een van de volgende eenhoorns in de technologiesector zich kunnen ontwikkelen. Hieronder delen we een tekstuele verklaring die ze delen in hun woordenlijst met veelgestelde vragen. Het verklaart het volgende:

Zullen de Orbis-franchises winstgevend zijn?

We denken van wel! Het geautomatiseerde systeem dat we creëren, met de opname van de Virtual AI Chat Robot, maakt de kantoren van Orbis tot een efficiënt, economisch en goedkoop bedrijf. De enige kosten die door OrbisSolutions worden opgeëist, zijn de overdrachtskosten tussen fiat-geld en cryptocurrencies.
Distributiecondities van ORBS en ORBSi

De levering van elk token zal onafhankelijk zijn, gebaseerd op de initiële voorwaarden. Het zal altijd onderworpen zijn aan de mijlpalen van hun verkoopaanbieding. ORBIS Coin (ORBS) is gemaakt met een beperkt aanbod van 80.000.000 munten waarvan de prijs begint bij € 0,50.

Het ORBS-token wordt gebruikt om geld over te maken. ORBISInvest-munt (ORBSi) is gemaakt met een beperkt aanbod van 240.000.000 tokens tegen een lanceringsprijs van € 0,50. De valuta van ORBS zal voornamelijk worden gebruikt om te winnen en te winnen met de appreciatie van de valuta in de cryptomarkt en de beurs, ondersteund door het bedrijf.

Bronnen en interessante links:

OrbisTransfer – https://orbistransfer.com/
Koop STO – https://orbistransfer.com/#tokenverkoop
Twitter officieel – https://twitter.com/OrbisToken
Telegram Orbis – https://t.me/orbisgroup