Ook BTC Direct gaat nieuwe cryptovaluta toevoegen - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Ook BTC Direct gaat nieuwe cryptovaluta toevoegen

Gisteren ontvingen wij een mail van de Nederlandse cryptocurrency broker BTC Direct. Vreemd, op donderdag. BTC Direct stuurt namelijk elke vrijdag een mail met prijsupdates. Deze mail is anders. Hier staan een aantal leuke en veelbelovende aankondigingen in. BTC Direct is een van de eerste aanbieders van cryptocurrency kopen met iDEAL in Nederland. Het aanbod is niet groot, maar wat ze aanbieden doen ze goed. In de mail wordt er eindelijk gesproken over het toevoegen van meerdere nieuwe coins. Ook gaan zij de transactiekosten voor het kopen en verkopen van Bitcoins verlagen. Een tweetal goede zetten. In deze blog bekijken we het huidige aanbod en de verbeteringen die doorgevoerd gaan worden.

Maak direct een gratis account aan bij BTC Direct

Huidig aanbod bij BTC Direct

Op het moment staat een groot deel van de website in teken van Bitcoin. Daarnaast bieden zij ook het kopen én verkopen aan van Ethereum en Litecoin. Een zeer beperkt aanbod vergeleken met aanbieders zoals Bitvavo en Litebit.

Nieuwe coins?

Welke nieuwe munten toegevoegd gaan worden, weten wij nog niet. Verstandig is wel – als je interesse hebt om de nieuwe coins te gaan kopen – daarvoor een account aan te maken en te verifiëren. In onze blog over BTC Direct account aanmaken lees je daar alles over. Zo weet je zeker dat jouw account volledig geverifieerd en klaar is als de nieuwe munten worden toegevoegd. Zodra wij weten welke munten worden toegevoegd, zullen wij dit bericht direct updaten.

Maak direct een gratis account aan bij BTC Direct

Transactiekosten omlaag?

In de mailaankondiging stond een link naar een recente blog op de BTC Direct website. Daarin staat:

“Op vrijdagochtend 1 juni worden de fee’s voor het kopen én verkopen van bitcoin verlaagd naar 1%”. Dit is – vergeleken met de meeste andere Nederlandse aanbieders – een zeer lage fee. Een prima zet van een zeer betrouwbare Nederlandse cryptocurrency broker.