Onbekende altcoin stijgt met 72 procent - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Onbekende altcoin stijgt met 72 procent

Onbekende altcoin stijgt met 72 procent

Een onbekende altcoin is onlangs met 72 procent gestegen. Dit gebeurde na een samenwerking met China Telecom, een telecommunicatiegigant uit China. Dit nieuws werd verkondigd door het ontwikkelingsteam achter Conflux Network (CFX). Zij zijn een Web3-enabled layer-1 blockchain-technologie.

Doel om nieuwe simkaart te ontwikkelen

China Telecom is één van de grootste draadloze providers in China. Conflux heeft als doel de kloof tussen westerse en Aziatische markten te verkleinen. De partijen willen een simkaart ontwikkelen die kan worden gebruikt met blockchain-technologie. De simkaart staat ook wel bekend als BSIM.

“China Telecom Research Institute en Conflux hebben het initiatief genomen om SIM-kaartapparatuur te creëren op basis van blockchain-technologie, BSIM Card, die de hypothese mogelijk maakt dat mobiele telefoons de sleutel gaat worden tot toegang tot Web3 en de metaverse. BSIM-kaarten hebben een beveiligde ruimte om blockchain-privésleutels op te slaan, zodat onze gegevensactiva veiliger worden opgeslagen en beheerd”, aldus Conflux Network.

Gebruikers van een BSIM-simkaart krijgen makkelijk en veilig toegang tot Web3-services. Denk hierbij aan betalingsplatforms, metaverses en gedecentraliseerde applicaties (DApps) met behulp van mobiele apparaten. “In de nabije toekomst gaan we de BSIM-kaart gebruiken om de virtuele en de echte wereld te overbruggen en verschillende activiteiten uit te voeren, zoals betalen, gamen en sociale netwerken”, zegt CFX.

Koersstijging CFX

Toen het nieuws bekend werd gemaakt over de samenwerking tussen beide partijen ging de koers flink omhoog. De CFX-token steeg van 0,055 dollar naar, in een paar uur tijd, 0,095 dollar. Dit is een rally van 72,7 procent.