OmiseGO: Vier grote veranderingen voor de toekomst - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

OmiseGO: Vier grote veranderingen voor de toekomst

OmiseGO veranderingen
Credit: https://omisego.network/

De tijd dat een blockchain- of cryptocurrencyproject alleen een betaalmiddel kon zijn, lijkt voorbij. De wereld verandert snel en er is steeds meer vraag naar veranderingen en verbeteringen. Crypto-communities kunnen stemmen over veranderingen binnen netwerken en ontevreden aanhangers van een project starten snel een nieuw project als iets niet bevalt. OmiseGo daarom ook veranderingen doorvoeren. OMG is een cryptovaluta en een interessant project, ook voor de toekomst. In deze blog lees je over de vier grote veranderingen die in de OmiseGo toekomst plaatsvinden.

Direct OmiseGO kopen met iDEAL

Verandering van algoritme

Een van de grootste veranderingen binnen OmiseGo heeft te maken met het algoritme. De munt is in eerste instantie ontworpen om Proof-of-Stake te ondersteunen. Dit is echter nog niet volledig ingevoerd. Er moet nog aardig wat werk verzet worden voordat dit ingevoerd kan worden. Volgens de ontwikkelaars zal het Proof-of-Stake (PoS) algoritme pas worden ingevoerd als de Plasma update actief is.

OmiseGo schaalbaarheid en Plasma

Plasma wordt in de blockchainwereld gezien als een belangrijke ontwikkeling. OmiseGo zal een eigen vorm van Plasma krijgen. Deze gaat Tesuji Plasma heten. Interne testen zijn op het moment al vol aan de gang. Een publieke testnet gaat binnenkort live. Als de Tesuji Plasma mainnet wordt gelanceerd zullen we snel verbeteringen zien binnen het OmiseGo netwerk.

eWallet suite

Gebruikers naar een netwerk leiden is voor veel minder bekende munten een grote uitdaging. Mensen een bepaalde cryptovaluta laten gebruiken is een uitdaging voor de gehele cryptocurrency-wereld. OmiseGo wil dit op gaan lossen door de invoering van de eWallet suite. Dit is een reeks hulpmiddelen die gebruik van OmiseGO gaan bevorderen. Hier hoort ook een nieuwe versie van de eWallet bij

OmiseGo Dex layer

Net als veel andere altcoins wil OmiseGO een eigen decentrale exchange implementeren op het netwerk. Dit is een project waar de ontwikkelaars van OmiseGO al een lange tijd mee bezig zijn. De eerste testen zijn al gedaan, maar er zal nog een hele tijd tussen de testen zijn en de volledige invoering.

OmiseGO toekomst en verwachting

OmiseGO (OMG) is een project dat niet stilstaat. De developers van het project blijven sleutelen aan de bestaande code en bouwen nieuwe dingen op het netwerk. Ze zijn er als de kippen bij als er een grote nieuwe update wordt bedacht in de blockchain- en cryptowereld. Ik verwacht veel van het project. OmiseGO is voor mij een van de meest veelbelovende blockchain en crypto-projecten voor de toekomst. Wil je ook investeren in deze valuta? OmiseGo kopen kan op verschillende manieren. De bovenste onderstaande aanbieders verkopen deze munt. Je betaalt dan gewoon met iDEAL.

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.