Home Cryptocurrency kopen OmiseGo kopen (OMG)

OmiseGo kopen (OMG)

DELEN
OmiseGo kopen

OmiseGo is een revolutionair idee met een bijbehorend platform. Deze munt is erg populair en wordt door veel mensen gezien als een crypto die je voor langere tijd moet vasthouden. Het staat al vaak in de top 20 op de website Coinmarketcap. Hier worden alle cryptovaluta bijgehouden. OmiseGo kopen kan op verschillende manieren. Niet alle manieren zijn even makkelijk voor beginners, maar wij zullen je stap-voor-stap uitleggen hoe je deze crypto kunt kopen. Het is helaas niet mogelijk om OMG direct met iDEAL te kopen.


Via Changelly omwisselen

Als je al in bezit bent van cryptocurrency, dan kun je deze snel, simpel en goedkoop omzetten/omwisselen naar OMG. Dit doe je het beste via Changelly. Ook hier hebben wij een uitgebreid stappenplan over geschreven. Deze kun je lezen via onze Changelly review. Je hebt de keuze op meer dan 50 soorten cryptovaluta om te zetten naar OmiseGo (OMG).

OmiseGo kopen via een exchange

Je kan via onder andere de exchange Cryptopia deze munt kopen. Je moet hier eerst wel Bitcoin, Ethereum, Litecoin of een andere grotere cryptocurrency voor kopen. Lees hiervoor onze uitleg over Bitcoin kopen iDEAL en Hoe werkt Cryptopia eens. Hier leggen wij stap voor stap uit hoe je deze crypto kunt kopen. Als je alle exchanges wilt zien waar OmiseGo op wordt verhandelt, dan kun je de website Coinmarketcap raadplegen.

Eerst Bitcoin kopen

Als je de cryptocurrency op een exchange wilt kopen of via Changelly wilt wisselen, dan moet je eerst Bitcoin, Ethereum of Litecoin kopen. Dat kan bij de volgende aanbieders:

DELEN
Vorig artikelEthereum classic kopen: iDEAL, Changelly en exchange
Volgend artikelHoeveel is 1 Bitcoin waard over 10 jaar?
Edwin is de oprichter van Bitcoinsaltcoins.nl. Sinds 2012 investeert hij in cryptovaluta. Ooit begon hij (te laat) met Bitcoin, maar wel op tijd met Litecoin. Toen hij zijn eerste winst maakte met LTC, was Edwin verkocht. Sindsdien volgt hij al het cryptocurrency nieuws. Zijn cryptopassie kan hij sinds 2017 kwijt op Bitcoinsaltcoins.nl.

4 REACTIES

 1. Dag Edwin,

  ik snap iets niet, ik heb een account bij bidstamp . daar heb ik momenteel XRP zitten. graag zou ik OMG willen aankopen maar hoe doe ik dit dan. eerst mijn geld omzetten naar BTC of USD en dan ?
  thanks, Guy

  • Beste Guy,

   Op het moment wordt OMG niet aangeboden op Bitstamp. Als je toch XRP wilt ruilen tegen OMG kun je dit het beste via Changelly doen. Daar kun je XRP ruilen naar OMG. Zorg wel dat je eerst een OmiseGo wallet hebt aangemaakt. Je moet namelijk een ontvangstadres invullen. Lees ook eens het Changelly stappenplan.

   Changelly is een wisseldienst met vrij lage transactiekosten. Mocht je er alsnog niet uitkomen, dan kun je ook contact met mij opnemen via het contactformulier. Ook kun je via Facebook een chat openen als je “live” hulp wilt hebben!

   Met vriendelijke groet,
   Edwin

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here