Nxt kopen: Direct met iDEAL of omruilen - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Nxt kopen: Direct met iDEAL of omruilen

Nxt kopen iDEAL of omruilen

Nxt is een van de eerste cryptomunten. Het was – in 2013 zeker – een revolutionaire munt. Nxt is een van de eerste Blockchain platformen. De munt staat ook vaak in de top 50 van grootste cryptovaluta op Coinmarketcap (link). Je kan Nxt kopen op verschillende manieren. Omdat het een wat oudere munt is, wordt het ook op veel websites aangeboden. In deze blog informeren wij jou over de beste opties om de munt te kopen. Ook laten we je zien welke wallets het beste zijn om jouw Nxt veilig in te bewaren. Als je interesse hebt in het kopen van Nxt, dan is het verstandig om de Nxt koers te raadplegen. Zo kun je zelf een juist instapmoment bepalen.


Een goede en veilige nxt wallet

Een wallet is een digitale portemonnee om cryptocurrency in op te slaan. Nxt cryptocurrency heeft veel soorten wallets. Het beste kun je gebruik maken van de core wallet of een paper wallet. Je kan een actueel overzicht vinden van veilige nxt wallets via deze link. Je hebt een wallet voor onder andere:

 • Windows
 • Linux
 • Mac
 • Android app (helaas geen iOS app beschikbaar)

Op de officiële website, die je hierboven kunt vinden, staan ook een aantal hele handige startersgidsen. De makers van de munt begeleiden jou stap voor stap met het installeren, instellen en beveiligen van de wallet. Volg de stappen goed en zorg dat jouw Nxt wallet maximaal beveiligd is!

NXT kopen met iDEAL

Bij onze partner Litebit (maak direct een account aan), kun je direct met iDEAL deze valuta kopen. Dit doe je dus gewoon vanaf jouw bankrekening. Helaas moet je wel een eigen wallet hebben, omdat Litebit nog niet de ondersteuning heeft voor een Nxt Litebit wallet. Kies dus een goede wallet uit de bovenstaande lijst. Je kan ons Litebit stappenplan voor beginners raadplegen als je Nxt kopen wilt met iDEAL. Hieronder staan de stappen in het kort uitgelegd.

 • Zorg dat je zelf een wallet hebt aangemaakt
 • Maak een gratis account aan bij Litebit via deze link
 • Kies bovenin de optie NXT
 • Vul in hoeveel je je wilt kopen. Dit kan in EUR of NXT ingevuld worden.
 • Vul je ontvangstadres in of kies voor Litebit wallet gebruiken
 • Betaal met iDEAL
 • Wacht af tot de crypto in jouw wallet verschijnt

Omruilen via Changelly

Changelly is een soort online wisselkantoor voor cryptocurrency. Ze hanteren zeer schappelijke tarieven. Wij hebben ook voor deze dienst een uitgebreid stappenplan geschreven. Deze lees je via de volgende link: Changelly review. Je moet dan eerst beschikken over een van de overige 50 valuta die je kunt omruilen tegen Nxt.

Op een exchange Nxt kopen

Er zijn meerdere grotere exchanges die aanbieden om te handelen tussen NXT en bijvoorbeeld BTC en LTC. Voor een actueel overzicht van alle markten kun je deze link bekijken. Hier zie je alle exchanges waarop je Nxt kan kopen. Je moet dan wel eerst Bitcoin of Litecoin kopen. Dit kan goed bij de onderstaande aanbieders:

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.