Nuls review: Wat is Nuls en is de investering in deze crypto het waard?
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Nuls review: Wat is Nuls en is het een crypto investering waard?

Nuls review

Nuls (NULS) is een crypto die langzaam zijn weg naar boven in de ranglijst van Coinmarketcap weet te vinden. Sinds eind vorig jaar heeft Nuls crypto veel belangstelling gekregen. De laatste tijd is het een beetje stil rond het project, waarop het weer iets gedaald is in de ranglijst. Toch staat het project stabiel rond plek 100 in Coinmarketcap. Je kan NULS kopen op meerdere manieren. Je kan het zelfs snel en eenvoudig met iDEAL kopen: (maak direct een gratis account aan en handel voor 1000 euro gratis). In deze blog bekijk ik het project NULS en vertel ik je meer over de gelijknamige crypto.


Wat is Nuls?

Voor we overgaan op de crypto, eerst info over het Nuls project. Nuls wil de problemen van blockchains oplossen door een blockchain n te creëren met modulariteit en subketens. Het tweedelige ontwerp van functionele modules en microkernels biedt zowel een onderliggend netwerkmechanisme als gecompartimenteerde functies voor de blockchain.

In wezen zou dit de schaalbaarheid en veiligheid van de blockchain moeten bieden, terwijl het zich houdt aan de programmeerpraktijken van lage koppeling en hoge cohesie. En omdat de blockchain modulair is ontworpen, kunnen waardoor op elk gewenst moment worden toegevoegd of verwijderd. Veel mensen zien in modulaire crypto zoals Nuls de toekomst.

Missie van het team achter de cryptocurrency Nuls

Het Nuls-team achter het project en de crypto hebben verschillende blockchain-problemen geïdentificeerd, waarvan zij vinden dat het de groei van de industrie afremt. Een dergelijk probleem zijn de kosten van ontwikkeling. Omdat er een tekort is aan ervaren ontwikkelaars van blockchain, kunnen mensen met vaardigheden hogere salarissen afdwingen.

Dit is gewoon een vraag die het aanbod overtreft en uiteindelijk zal afvlakken naarmate meer IT-professionals blockchain-vaardigheden leren. Op dat moment zullen bedrijven een grotere acceptatie van de technologie zien en zijn alleen de meest betrouwbare blockchains van belang. Nuls werkt aan betrouwbare oplossingen voor bedrijfsproblemen.

De eerste oplossing voor bedrijven is het creëren van een eenvoudige programmeeromgeving. Nuls vermindert de leercurve van ontwikkelaars door wat complexiteit verborgen te houden voor ontwikkelaars met minder blockchain-ervaring. Tegelijkertijd is uitbreidbaarheid opgenomen voor de meer ervaren ontwikkelaars.

Modulair en miljoenen transacties per seconde

Vervolgens heeft Nuls zijn blockchain aanpasbaar gemaakt voor verschillende toepassingsgevallen. Dit is gedaan door een modulair ontwerp te ontwerpen, een systeem met meerdere ketens toe te voegen en slimme contracten op te nemen voor basistaakautomatisering.

Ten slotte zal Nuls de verwerking van miljoenen transacties per seconde ondersteunen door het gebruik van parallelle expansietechnologie. it is mogelijk gemaakt door het multi-chain-systeem dat op NUls is ontwikkeld en zal het schaalbaarheidsprobleem dat de groei en acceptatie van blockchain-technologie heeft geplaagd effectief oplossen. Zodra blockchains in staat zijn om voldoende te schalen, zullen bedrijven veel meer enthousiast zijn om de technologie voor hun eigen projecten over te nemen.

Nuls-subketens

Om een ​​subketen te creëren, moeten ontwikkelaars een vooraf bepaald aantal NULS-tokens betalen. Dit zal dienen om te certificeren dat eventuele subketens in feite Nuls-subketens zijn en een gezond Nuls-ecosysteem bevorderen.

Het bedrag dat wordt betaald voor subketens wordt in de loop van de tijd aangepast op basis van de ruilwaarde van NULS. Deze aanpassing is bedoeld om de kosten van subketens redelijk te houden en wordt gedaan door gemeenschapsstemmen.

Het Nuls-team

Het team dat het Nuls project en de crypto heeft gemaakt en beheert, heeft uitgebreide blockchain-ervaring en -kennis. Misschien nog belangrijker, ze hebben een gedeelde filosofie en doel bij het creëren van een blockchain om het vertrouwen en de acceptatie van blockchain-technologie te vergroten.

Team achter NULS

De hoofdontwikkelaar en mede-oprichter van het Nuls project en de crypto is Jason Zhang, die naar het project komt met meer dan 7 jaar programmeerervaring. Veel daarvan lag in het creëren van beveiligingssystemen voor tientallen banken in China. Dit werk heeft hem diepe bekendheid gegeven met bijna alle cryptografische algoritmen, PKI-normen en PKCS-normen.

Nuls crypto koers

Nuls is een cryptocurrency die hard groeit. Dit komt mede door de community die groeit, uitstekende developers en partnerships die ze aangaan. Dit heeft allemaal een positief effect op de crypto prijs van Nuls op de lange termijn. Het is altijd lastig om een prijsverwachtig te maken, ook voor Nuls. De markt en diverse externe factoren hebben invloed op de prijs. Denk bijvoorbeeld aan een economische crisis, oorlogen en andere rampen waarvan we nu nog niet weten of ze komen en hoe groot ze zullen zijn.

Door te kijken naar wat we wel weten:
– De laatste ontwikkelingen
– Nieuwe plannen
– Partnerships

Kunnen we wel een goede indicatie maken van waar de Nuls crypto heen kan gaan. Een koersstijging van Nuls crypto van 100 tot 300 procent in de komende 2 jaar zou realistisch kunnen zijn.

Nuls crypto kopen

Nuls crypto kopen kan onder andere op Bitvavo. Op Bitvavo vind je naast Nuls crypto nog honderden andere cryptovaluta die je kan handelen. Ook vind je hier de koersen van alle crypto’s. Bepaal of het een goed moment is om Nuls crypto te kopen of eerder gekochte Nuls crypto juist te verkopen.

Conclusie Nuls crypto

Onze conclusies van het Nuls project en de crypto: Nuls is vooral gericht op het toegankelijker maken van blockchain voor ontwikkelaars en bedrijven. Het wil dit doen door zijn modulariteit en het gebruik van subketens, en hoopt de complexiteit van blockchain-projecten te doorbreken, terwijl het ook het probleem van de schaalbaarheid oplost dat de groei van de industrie belemmert.

Nuls zal vertrouwen eenvoudiger maken, waardoor het gebruik van blockchain-technologie door bedrijven toeneemt. Ze zullen ook de toegangskosten verlagen door de complexiteit weg te nemen en het aanbod van ontwikkelaars te vergroten die in staat zijn blockchain-applicaties te programmeren.

Alles bij elkaar genomen komt het Nuls-ecosysteem ten goede aan ontwikkelaars, bedrijven en cryptocurrency-enthousiastelingen door benodigde oplossingen te bieden en het gebruik en de toepassing van blockchain-technologie te vergroten. Of het een grote investering waard is, moet nog blijken. Het is zeker een project om in de gaten te houden, maar echt razend enthousiast ben ik nog niet.