Nieuws

De naam van deze website is Bitcoinsaltcoins.nl. Aan de hand van die naam kun je wellicht wel concluderen dat wij het laatste Bitcoin-nieuws en Altcoin-nieuws geven. In deze categorie vind je een overzicht van alle artikelen die onder het kopje “nieuws” vallen. Dit is een zeer uitgebreid archief. Je kan binnen deze categorie crypto nieuws sorteren op bijvoorbeeld meest populaire berichten, het laatste nieuws of van oud naar nieuw.

Nieuwsbronnen en feiten

Bitcoin koersstijgingWij gebruiken voor het schrijven van onze nieuwsartikelen meerdere bronnen, sociale media en betrouwbare websites. Ook proberen wij alle feiten minstens drie keer te checken. Toch kan het zo zijn dat er een onzorgvuldigheid in is geslopen. Ben jij tijdens het lezen van ons cryptocurrency nieuws iets tegengekomen? Meld dit dan in ons contactformulier of als reactie onder het bewuste artikel. Wij nemen nieuws over crypto erg serieus. Fake news of ander nepnieuws komt er bij ons niet in.

Waar vinden wij het nieuws?

Het internet staat vol met nieuws over cryptocurrencies. Toch vertrouwen wij niet elke bron. Wij hebben ons aangemeld bij een netwerk met serieuze buitenlandse nieuwswebsites. Dagelijks ontvangen wij het laatste nieuws live. Wie interesse heeft in onze bronnen kan natuurlijk altijd contact opnemen.

Nieuws melden

Via het contactformulier kun je zelf ook nieuws en persberichten melden. Het zou kunnen zijn dat wij voor bijdragen die duidelijk persberichten of gesponsord zijn een kleine vergoeding vragen. Normaal nieuws zullen wij beoordelen en als het relevant is zo snel mogelijk plaatsen.


Reddit gebruiker claimt 1800 BTC verloren te zijn

Reddit gebruiker claimt 1800 BTC verloren te zijn

Een Bitcoin-investeerder heeft naar verluidt de toegang verloren tot zijn wallet ter waarde van meer dan $ 12,9 miljoen nadat hij de wachtwoordzin voor zijn portemonnee niet had geregistreerd. Gebruiker lumanubrecon beweerde dat vanaf 26 november het saldo van 1.800...
“Als Bitcoin faalt, faalt de gehele industrie”

“Als Bitcoin faalt, faalt de gehele industrie”

Rake woorden van de oprichter van Cardano tijdens een interview in de podcast Off the Chain op 10 oktober. Mede-oprichter van Ethereum en de bedenker van Cardano denkt dat de gehele crypto-industrie in zal storten als Bitcoin faalt. Bitcoin: “blind, doof en stom...

Handel €1000 gratis! 

Wij hebben een hele leuke samenwerking met onze favoriete cryptocurrency broker. Wie zich via de onderstaande button registreert handelt de eerste 1000 euro gratis! Helemaal zonder enige transactiekosten.