Nieuws

De naam van deze website is Bitcoinsaltcoins.nl. Aan de hand van die naam kun je wellicht wel concluderen dat wij het laatste Bitcoin-nieuws en Altcoin-nieuws geven. In deze categorie vind je een overzicht van alle artikelen die onder het kopje “nieuws” vallen. Dit is een zeer uitgebreid archief. Je kan binnen deze categorie crypto nieuws sorteren op bijvoorbeeld meest populaire berichten, het laatste nieuws of van oud naar nieuw.

Nieuwsbronnen en feiten

Bitcoin koersstijgingWij gebruiken voor het schrijven van onze nieuwsartikelen meerdere bronnen, sociale media en betrouwbare websites. Ook proberen wij alle feiten minstens drie keer te checken. Toch kan het zo zijn dat er een onzorgvuldigheid in is geslopen. Ben jij tijdens het lezen van ons cryptocurrency nieuws iets tegengekomen? Meld dit dan in ons contactformulier of als reactie onder het bewuste artikel. Wij nemen nieuws over crypto erg serieus. Fake news of ander nepnieuws komt er bij ons niet in.

Waar vinden wij het nieuws?

Het internet staat vol met nieuws over cryptocurrencies. Toch vertrouwen wij niet elke bron. Wij hebben ons aangemeld bij een netwerk met serieuze buitenlandse nieuwswebsites. Dagelijks ontvangen wij het laatste nieuws live. Wie interesse heeft in onze bronnen kan natuurlijk altijd contact opnemen.

Nieuws melden

Via het contactformulier kun je zelf ook nieuws en persberichten melden. Het zou kunnen zijn dat wij voor bijdragen die duidelijk persberichten of gesponsord zijn een kleine vergoeding vragen. Normaal nieuws zullen wij beoordelen en als het relevant is zo snel mogelijk plaatsen.
Page 1 of 15 1 2 15

Betaal géén handelskosten bij Bitvavo

Bitvavo heeft een onwijs gave actie voor nieuwe klanten. Bij de aankoop van de eerste 1000 euro aan cryptocurrencies, betaal je geen handelskosten. Dit is een unieke actie van dit bedrijf. Zij zijn hiermee wederom de goedkoopste crypto exchange van Nederland!

Bitvavo crypto kopen

Maak snel een gratis account aan