Nieuwe munten

Elke donderdag schrijft Puck een artikel over de nieuwe cryptocurrencies die zijn toegevoegd op Coinmarketcap. De ene keer is het een groot overzicht van alle nieuwe valuta, de andere keer is het één project dat uitgelicht wordt. Dit is natuurlijk afhankelijk van de hoeveelheid nieuwe munten op de website. Puck schrijft elke maandag al over de grootste stijgers en dalers in de wereld van cryptocurrencies, waarin ze kennismaakt met veel nieuwe cryptocurrencies. Dit zet ze door op donderdag met de artikelen over nieuwe munten.

Wat staat er in deze artikelen?

Nieuwe muntenJe kent natuurlijk wel cryptocurrencies zoals Bitcoin, Ripple, Ethereum en Litecoin, maar heb je al eens gehoord van Bob’s Repair of CoinUS of Plus-Coin? We zeggen niet dat dit allemaal goede investeringen of belangrijke munten zijn, maar het kan wellicht goed zijn om snel kennis te maken met deze munten. Veel mensen investeren te laat in cryptovaluta, wellicht dat je in de nieuwe munten artikelen wel dé beste investering tegenkomt

Hoog risico

Dit soort investeringen zijn natuurlijk van een hoog risico. Het zijn projecten die recent zijn gelanceerd en die vaak nog niet eens een minimaal product op de markt hebben! Doe dus altijd goed research. Alhoewel wij het inschattingsvermogen van Puck volledig vertrouwen, moet je toch echt zelf meerdere bronnen raadplegen als je in een hoog-risico-project gaat investeren!

Betaal géén handelskosten bij Bitvavo

Bitvavo heeft een onwijs gave actie voor nieuwe klanten. Bij de aankoop van de eerste 1000 euro aan cryptocurrencies, betaal je geen handelskosten. Dit is een unieke actie van dit bedrijf. Zij zijn hiermee wederom de goedkoopste crypto exchange van Nederland!

Maak snel een account aan