Nieuwe munten week 52, 2019 - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Nieuwe munten week 52, 2019

Nieuwe crypto overzicht

Het jaar is bijna om en dat vieren we in de cryptowereld helaas niet met mooie groene cijfers. De afgelopen maanden zijn eigenlijk enorm slecht geweest. Slechts de slimme daghandelaar heeft een bescheiden winst kunnen maken. Tegen het einde van het jaar zijn er nog wel 13 nieuwe crypto toegevoegd aan Coinmarketcap. Ik heb deze valuta allemaal bekeken en hieronder licht ik er een aantal uit. Wie weet heeft week 51 nog wel een mooie investering voor jou in petto, zodat 2020 misschien een nog mooier jaar kan worden op crypto-gebied?

Alle nieuwe crypto

In de onderstaande screenshot, genomen van Coinmarketcap om 09:52 op Tweede Kerstdag, zie je een overzicht van alle nieuw toegevoegde crypto. Daaronder zal ik een aantal projecten extra toelichten. Traditiegetrouw hoef ik meer dan de helft niet uit te lichten, omdat ik er geen toekomst in zie.

Nieuwe munten week 52

Rakon (RKN)

Toegevoegd op: 25 december 2019

Rakon werd op 15 april 2019 gelanceerd door een bedrijf in het Verenigd Koninkrijk en wil oplossingen voor frequentiecontrole ontwerpen. Hiermee kunnen organisaties  beveiligde, gesynchroniseerde en snelle transactiesystemen te ervaren. Tevens is Rakon – volgens de officiële website – De veiligste en meest efficiënte manier om Crypto-valuta’s van iedereen, overal ter wereld te maken, verzenden, ontvangen, opslaan en verhandelen. Vereerd als de exclusieve Digital Asset van ONCS Blockchain Project.

Bit Trust System (BIUT)

Toegevoegd op: 24 december 2019

Bit Trust System is een elektronisch vertrouwen-systeem dat gebruik maakt van peer-to-peer-technologie. Het is bedoeld om het probleem van vertrouwensconfiguratie in de nieuwe economie en nieuwe financiële gebieden zoals e-commerce, deeleconomie, P2P en crowdfunding op te lossen. De eigen website biedt meer informatie in de vorm van een whitepaper.

Mogu (MOGX)

Toegevoegd op: 19 december 2019

Mogu wil het internet revolutionair veranderen. Het gedistribueerde servernetwerk is bedoeld om gegevens om te zetten in kennis, internet betaalbaar te maken en connectiviteit te belonen. Het Mogu Token (MOGX) is het blockchain-gebaseerde medium in het Mogu-ecosysteem dat naar verluidt is geoptimaliseerd voor distributie, financiën, winkelen, beveiliging.

Marshal Lion Group Coin (MLGC)

Toegevoegd op: 24 december 2019

Marshal Lion Group Coin werd op 30/10/2019 gelanceerd door een team in Polen. Het wil problemen met de niet-bancaire kredietmarkt in de wereld aan te pakken.