Nieuwe munten week 51, 2019 - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Nieuwe munten week 51, 2019

Nieuwe crypto overzicht

De afgelopen 7 dagen zijn er maar liefst 20 nieuwe munten toegevoegd aan de “Recently Added” lijst op CoinMarketCap. Waar er de ene week bijna geen nieuwe munten worden toegevoegd aan deze lijst, zijn het er deze week enorm veel. Wij hebben deze week een aantal van deze munten uitgewerkt. Investeren in een nieuwe munt kan erg interessant zijn. Toch is het goed om te weten dat er ook een groter risico aan zit dan wanneer je een investering doet in een “gevestigde” cryptocurrency.

De nieuwe crypto van week 51 in een screenshot

Het onderstaande screenshot hebben wij gemaakt op donderdag 19 december 2019 om 09:30. Dit is een deel van de “Recently Added” lijst die je kan vinden op CoinMarketCap.

recently added week 51

Een aantal nieuwe cryptocurrencies uitgewerkt

Hieronder heb ik een aantal van de 20 nieuwe cryptocurrencies uitgewerkt. Alle nieuwe cryptocurrencies van de afgelopen zeven dagen vind je in de Recently Added lijst op CoinMarketCap.

Kusama (KSM)

De munt Kusama is zeven dagen geleden als eerste toegevoegd aan de Recently Added lijst op CoinMarketCap. Dit platform is een early-release van het Polkadot platform. Het platform kan dus ook nog bijgeschaafd worden zodat het Polkadot platform niet tegen dezelfde dingen aanloopt. De munt zal bestaan zolang de community het onderhoudt en zolang het team Kusama nog gebruikt om nieuwe experimentele functionaliteiten uit te testen

MOGU (MOGX)

MOGU is het platform dat als laatst is toegevoegd aan de Recently Added lijst op CoinMarketCap. Dit gedistribueerde servernetwerk heeft verschillende doelen. Zo wil het platform internet betaalbaar maken voor iedereen, connectiviteit belonen en verschillende gegevens omzetten in kennis. MOGX – het bijbehorende token – is ontworpen voor gebruik in distributie, beveiliging, financiën en shopping.

Huptex (HTX)

Huptex is een Ethernet sidechain netwerk. Zij promoten als platform de landing van ethereum DAPP als een belangrijke infrastructuur. DAPP heeft alle autonome rechten zoals het recht om activa toe te voegen, kosten in te stellen en netwerkbronnen te gebruiken. Dit zijn slechts enkele van de vele rechten. Hierdoor wordt de druk verminderd van de Ethereum hoofdketen om ETH-activa af te handelen. Dit maakt het handelen en het bouwen van een wereldwijde handelspool veel makkelijker. De orderpool omvat allerlei soorten data-matching.

ArdCoin (ARDX)

Het ArdCoin platform is een innovatief blockchain-based programma geïntegreerd in een mobiele superwallet. Dit programma wordt ondersteund door een bestaande financiële infrastructuur. Deze infrastructuur bestaat onder andere uit bancaire diensten, verzekeraars, effectenmakelaars en pensioenfondsen. De Ard-App biedt financiële diensten, wordt ondersteund door een landelijk netwerk van postkantoren en biedt e-commerce mogelijkheden.

HEX (HEX)

Het eerste certificaat van aanbetaling op de blockchain. Voor Bitcoin-houders is deze functie gratis! Deze cryptocurrency is ook ontworpen om (zonder problemen) sneller in waarde te kunnen stijgen dan alle andere cryptocurrencies hebben gekund in de geschiedenis. Tijdens deze stijging zal HEX zijn waarde kunnen behouden. De populariteit van HEX is hoog. Er zijn al vele Bitcoin bezitters geweest die hun gratis HEX hebben geclaimd. Ook hebben mensen uit het team op belangrijke crypto-evenementen gesproken.