Nieuwe munten week 50, 2019 - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Nieuwe munten week 50, 2019

Nieuwe crypto overzicht

In de afgelopen 7 dagen van week 50 zijn er 14 nieuwe crypto toegevoegd aan het platform van Coinmarketcap. Elke week nemen we deze nieuwe munten door en bekijken we eventuele buitenkansjes. Let op: Dit is geen investeringsadvies. Vrijwel alle nieuwe projecten hebben een enorm hoog risico. Investeren in crypto brengt sowieso al veel risico met zich mee. Investeren in nieuwe projecten heeft vaak een nog hoger risico. Deze week zijn er wel weer een aantal interessante projecten toegevoegd aan het platform.

De nieuwe crypto van week 50 in een screenshot

De screenshot is op donderdag 12 december genomen van Coinmarketcap’s onderdeel Recently Added om 08:29.

Nieuwe crypto week 50

Een aantal nieuwe cryptocurrencies uitgelicht

Ik kan helaas niet alle 14 crypto uitwerken, maar heb ze wel allemaal bekeken. Sommige projecten zijn – naar mijn mening – niet de moeite waard om uit te lichten. Projecten die hieronder staan zijn niet allemaal goede investeringskansen, maar vind ik persoonlijk interessant. Dit kan om meerdere redenen zijn; zo zijn sommige projecten vernieuwend of hebben een andere kijk dan huidige projecten. Andere projecten hebben weer een enorm hoog handelsvolume of een grote achterban. Nogmaals: dit is mijn mening. Doe altijd zelf goed je onderzoek! Er zijn – ook na de ICO-periode – nog meer dan genoeg scams te vinden in de wondere wereld van cryptocurrency!

CCUniverse

CCUniverse is een project dat is opgericht door een team uit Polen. De eerste focus van het project zal liggen op een ATM-cryptoprogramma. CCuniverse is van plan zijn apparaten in Europa op te zetten om de aankoop en uitwisseling van verschillende cryptovaluta te vergemakkelijken. In de toekomst is CCUniverse van plan laadstations voor elektrische auto’s op te zetten, inclusief crypto-betalingsdiensten die autoverhuurdiensten zullen vergemakkelijken. Een enorm veelzijdig project met wel heel veel speerpunten.

Counos Coin

Counos Coin is gebaseerd op de Litecoin-broncode, maar werkt wel  volledig onafhankelijk binnen het netwerk. De munt gebruikt een op SCRYPT gebaseerd algoritme dat vergelijkbaar is met dat van Litecoin. Het bewijs van de Counos Coin-functionaliteit wordt gecreëerd via “Proof-of-work” -technologie in de vorm van een peer-to-peer-netwerk.

Het doel van Counos Coin is om vanuit het oogpunt van betrouwbaarheid de hoogste normen te bieden voor financiële transacties en betalingen wereldwijd. Naar verluidt kan de eenheid worden gebruikt om online goud van verkopers te kopen. Naar verluidt kunnen de gebruikers Counos Coin kopen en ontvangen van de gemeenschap of exchanges.

Phantom

PHANTOM is een op privacy gebaseerde laag 2-oplossing die het ARK-blockchain-platform gebruikt. PHANTOM heeft als doel slimme privécontracten mogelijk te maken die werken met de beveiliging van haar gedelegeerde proof-of-stake laag 1, terwijl transacties via haar laag 2-platform kunnen plaatsvinden. Het native token op de PHANTOM-blockchain is XPH die wordt gebruikt om in te zetten, kosten te betalen en het netwerk te besturen.

VNX Exchange

VNX Exchange is een platform voor de uitgifte van digitale activa en een marktplaats. VNX streeft naar het verpakken, tokeniseren en verhandelen van geselecteerde activa op haar platform. VNX Exchange geeft VNX utility tokens uit om zijn ecosysteem te ontwikkelen en platformactiviteiten te vergemakkelijken. De VNX utility token kan worden beschouwd als vooruitbetalingen in digitale vorm en stelt tokenhouders in staat om te betalen voor VNX financiële diensten.

FileNet

Filenet is een stimuleringslaag die bovenop IPFS is gebouwd om mijnwerkers te belonen voor het delen van hun opslag- en netwerkbronnen. Filenet is ook een token, die werkt op het distributiecertificeringsmechanisme en een ‘super cloud’-systeem is gebaseerd op IPFS om het delen van inhoud te vergemakkelijken. Het beoogt inactieve opslagruimte te verbinden om een ​​gedistribueerd datadienstensysteem te vormen. Elk opslagapparaat dat verbinding met internet kan maken, kan deelnemen aan mining.

Troy

Troy Trade werd in augustus 2018 gelanceerd door een internationaal team met vestigingen in Hong Kong, Singapore, China en de VS. Het is een wereldwijde prime broker gespecialiseerd in cryptohandel en vermogensbeheer. Troy Trade biedt crypto-bemiddelingsdiensten voor institutionele klanten en professionele handelaren met producten zoals spot & margin trading, derivaten, data, bewaring, kredietverlening en staking op één rekening. Troy heeft een miljoenen volume in de afgelopen weken behaald.

Artis Turba

Artis Turba werd op 26/11/2017 gelanceerd door een team in Zuid-Afrika en heeft als doel een uitwisseling in Zuid-Afrika op te bouwen met een breder scala aan Cryptoasset-vermeldingen en Crypto-Crypto cross-pairing. ARTIS geeft houders toegang tot het “Artis Affiliate Reward Program” (AARP) dat ARTIS houders recht geeft op een evenredig aandeel van 50% van de inkomsten uit handelskosten gegenereerd op de Artis Turba Exchange.