Nieuwe munten week 49, 2019 - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Nieuwe munten week 49, 2019

Nieuwe crypto overzicht

Op donderdag nemen wij een kijkje in de Recently Added lijst op CoinMarketCap. Iedere week vind je in de blog “Nieuwe Munten” de nieuwste munten die de afgelopen week zijn toegevoegd aan CoinMarketCap. Enkele munten uit deze lijst werken we hier uitgebreider uit. Zo kan je kennismaken met een aantal nieuwe munten.

Overzicht in een screenshot

In het onderstaande screenshot zie je een overzicht van de 9 munten die de afgelopen 7 dagen zijn toegevoegd aan de recently added lijst op CoinMarketCap.

recently added

Uitgelicht

Van de bovenstaande nieuwe munten hebben wij een aantal munten uitgewerkt. Zo kan je wat beter kennismaken met deze nieuwe munten. Voordat je besluit te investeren in een cryptocurrency is het belangrijk om jezelf te verdiepen in deze munt. Wij geven geen handelsadvies. Het is belangrijk dat je zelf onderzoek blijft doen.

Guider (GDR)

Dit platform is speciaal ontworpen voor gidsen en reizigers. Het is een peer-to-peer platform met een bijbehorende android app. Volgens de makers zijn er te veel tussenpersonen en bedrijven in de toerisme-wereld die ervoor zorgen dat jouw vakantie duurder wordt dan nodig is. Het bedrijf kiest ervoor om niet de hele reiswereld te veranderen, maar wel een klein deel ervan. Zo willen zij via het Guider-platform reizigers direct in contact laten komen met gidsen. Zij faciliteren onder andere een snellere zoekfunctie naar een geschikte gids. Hierbij wordt gebruik gemaakt van reviews, beoordelingen door middel van cijfers of sterren en gepersonaliseerde aanbevelingen.

VERA (VERA)

VERA is een exchange waar je nieuwe munten kan kopen, en munten kan verhandelen en verkopen. Gebruikers kunnen stemmen over het toevoegen en/of verwijderen van nieuwe tokens. Verder wordt de basic exchange commissie verminderd. Wanneer je nu handelt op de VERA exchange maak je kans op 500.000 VERA tokens.

Harcomia (HCA)

Meer verkeer en leads genereren via sociale platformen zoals Facebook, Instagram en Twitter? Dat kan met het Harcomia platform. Hiermee kan je jouw sociale communicatie beheren als een echte professional. Harcomia zou je eigenlijk kunnen zien als een social content manager. Het platform biedt je onder andere een ondersteuningsteam om de communicatie te kunnen verbeteren. Maar wat zijn hier de voordelen van voor jouw bedrijf? Ten eerste kan je door een goede communicatie meer potentiële klanten bereiken. Ten tweede kan je meer experts naar jouw project halen.