Nieuwe munten week 48, 2019 - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Nieuwe munten week 48, 2019

Nieuwe crypto overzicht

Elke donderdag bekijken we de nieuwe crypto van de afgelopen week. Dit zijn cryptocurrencies die zijn toegevoegd aan Coinmarketcap. Natuurlijk zijn er meer nieuwe crypto-projecten te vinden, maar wij beperken ons tot de crypto in de Recently Added-lijsten van Coinmarketcap. Deze week zijn er meer munten toegevoegd dan vorige week. Suterusu en Folgory Coin hebben de afgelopen 24 uur een enorm hoog volume. Deze munten bekijken we in ieder geval in deze blog! We beginnen eerst met een overzicht van alle nieuwe munten die de afgelopen 7 dagen zijn toegevoegd in week 48.

Overzicht in een screenshot

Hieronder zie je het overzicht van alle nieuwe crypto.

Nieuwe crypto coinmarketcap week 48

Uitgelicht

Zoals elke donderdag lichten we een aantal projecten uit. Dit is overigens geen handelsadvies. Doe altijd goed je eigen onderzoek, vertrouw niet blindelings op een bron, gekke sociale mediagroepen en TA’ers.

Suterusu

Suterusu werd gelanceerd op 1/12/2018 door een team in Singapore en wil een lanceerplatform worden voor interoperabele blockchains voor privacybehoud. Het team is van plan een anonieme cryptocurrency te implementeren die is gebaseerd op de setup-vrije ZK-ConSNARK cryptografische functie. De cryptoasset zal in eerste instantie een Mimblewimble-achtige structuur hebben voordat het privacy-behoud van slimme contracten implementeert.

Folgory Coin

Folgory Coin werd gelanceerd op 24/10/2019 en is het oorspronkelijke activum van de Folgory-exchange. Deze exchange is vrij onbekend voor de meeste mensen. Toch draait het een heel behoorlijk volume. De afgelopen 24 uur heeft het bijvoorbeeld €427.217.116 EUR verhandeld. Ethereum was de populairste valuta van de afgelopen 24 uur.

Eureka

EurekaCoin (ERK) (eurekacoin.io) is de eigen munt van de Eureka Network Proof of Stake (eurekanetwork.io) Blockchain, die zelf een harde vork is van Qtum blockchain. Houders van ERK kunnen een portemonnee downloaden en een knooppunt in de blockchain worden en een beloning van ERK ontvangen voor transactieverificatie.

Joule

JOULE werd in december 2018 gelanceerd door een team in Hong Kong en Azië en wil de wereldwijde consensus weerspiegelen en mensen uit de armoede halen met een blockchain-app. JOULE – Global Populariteitsindex wil een openbaar nut zijn, zoals een realtime wereldwijde sentiment-tracker. Het is een marktplaats waar gebruikers kunnen handelen op het populariteitsniveau van publieke figuren om tokens te verdienen. Het geeft gebruikers een stem en een maandelijks inkomen door anderen blockchain te onderwijzen. Op het platform is het Joule-token tegelijkertijd de eenheid van prijs, de eenheid van populariteitsindex en de cryptocurrency (symbool: JUL).

Sharetoken

ShareRing heeft als doel het delen en huren van services voor iedereen sneller en eenvoudiger te maken door een toegankelijk en duurzaam wereldwijd ecosysteem te creëren voor de deel- en verhuureconomieën. Het is de bedoeling om ’s werelds vertrouwde marktplaats voor de deelgemeenschap te worden. ShareRing heeft naar verluidt een aantal door blockchain ondersteunde modules ontwikkeld, zoals boekingenbeheer, zelf-soevereine identiteit, beoordelingen, geschillenbeslechting, beloningssysteem en een stabiele munt die lage FX-betalingen in fiat en een aantal cryptocurrencies mogelijk maakt.

ShareRing richt zich op de reisindustrie, met plannen om een ​​reis-app te lanceren voor hotelboekingen, vluchtboekingen, activiteitenboekingen en eVOA-toepassingen. Deze worden ondersteund door de ShareLedger-blockchain en het ShareToken-utility-token.