Nieuwe munten week 47, 2019 - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Nieuwe munten week 47, 2019

Nieuwe crypto overzicht

Deze week zijn er bijzonder weinig nieuwe crypto toegevoegd aan Coinmarketcap. Ik denk dat dit het minst aantal nieuwe crypto zijn in de geschiedenis van deze serie. Deze week zijn FirmaChain, Ormeus Ecosysteem, CUTcoin, Tellor, Vinci, Nervos Network, Kuverit, Bispex en Digital Gold toegevoegd aan het ranking-platform. Het hoogste volume van de afgelopen 24 uur komt van FirmaChain. Hieronder bekijk je alle nieuwe crypto met prijzen en het volume van de afgelopen 24 uur. Ook licht ik er een aantal uit, waaronder natuurlijk FirmaChain.

Nieuwe crypto week 47 in een screenshot

In de onderstaande screenshot, genomen van Coinmarketcap van de Recently Added-sectie, zie je een overzicht van de recente prijzen en het volume. Daaronder licht ik een aantal nieuwe crypto-projecten uit.

Nieuwe munten week 47

FIrmaChain

Huidige rang 2009 – Toegevoegd op 20-11-2019 – Website: https://firmachain.org/

Gisteren werd FirmaChain toegevoegd aan het platform. FirmaChain ontsluit nieuwe limieten van elektronisch contracteren met blockchain-technologie en probeert alle sociale en juridische problemen (contracten, notaris, enz.) pp te lossen met schriftelijke contracten door het gebruik van elektronische contracten op basis van de gegevensblokketen van CompanyChain. Hieronder zie je dat in een schema staan.

token_economy_EN

Ormeus Ecosysteem

Huidige rang 2067 – Toegevoegd op 19-11-2019 – Website: https://eco-system.io/

Ormeus Ecosysteem meent op de eigen website de eerste smart economy blockchain te zijn met zakelijke ondersteuning. Ik betwijfel of ze echt de eerste zijn. In de onderstaande promotievideo kun je meer over het project leren.

Nervos Network

Huidige rang 2019 – Toegevoegd op 19 11-2019 – Website: https://www.nervos.org/

Het Nervos-netwerk is een open source openbaar blockchain-ecosysteem en een verzameling protocollen die de grootste uitdagingen voor blockchains zoals Bitcoin en Ethereum vandaag oplossen.

De Nervos CKB (Common Knowledge Base) is de laag 1, proof of work public blockchain-protocol van het Nervos-netwerk. Hiermee kan elk crypto-activum worden opgeslagen met de beveiliging, onveranderlijkheid en toestemmingloze aard van Bitcoin, terwijl slimme contracten, laag 2-schaalbaarheid worden ingeschakeld en de totale netwerkwaarde wordt vastgelegd via zijn crypto-economische “store of value” -ontwerp en native token, de CKByte

Eén van de bovenstaande crypto kopen?

Dan kun je het beste eerst Bitcoin of Ether kopen via de onderstaande widget. Daarna ga je naar de exchange waarop je de nieuwe crypto van week 47 kan kopen. Dit kan je vinden op Coinmarketcap.

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.