Nieuwe munten week 46, 2019 - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Nieuwe munten week 46, 2019

Nieuwe crypto overzicht

Deze week is een rustige week vergeleken met voorgaande edities. Slechts een handjevol projecten zijn toegevoegd aan Coinmarketcap. Van de negen nieuwe crypto van week 46 2019 is er slechts eentje met een hoog volume (Yap Stone, YAP). Deze nieuwe crypto wordt op de voet gevolgd door HyperExchange en MargiX, die beiden een handelsvolume van boven de 500.000 euro noteren in de afgelopen 24 uur. In deze blog bekijk ik een aantal van deze projecten en zie je alle toegevoegde crypto. Wie weet zit er wel wat voor jou tussen?

Alle nieuwe crypto in een afbeelding

In de onderstaande afbeelding, genomen om 07:31 van Coinmarketcap, zie je alle projecten en nieuwe crypto die zijn toegevoegd in de afgelopen 7 dagen. Let op: Dit zijn projecten en nieuwe munten die toegevoegd zijn op Coinmarketcap. Er zijn nog meer nieuwe crypto te vinden, maar wij houden ons aan het overzicht van de belangrijkste website op het gebied van (nieuwe) crypto en koersen.

TurtleNetwork

Huidige rang: 2220 – Website: https://www.turtlenetwork.eu/

TurtleNetwork wordt ook wel TNnetwork genoemd. Het noemt zichzelf een doelgerichte innovatieve blockchain-startup. Zij willen betrouwbare en innovatieve blockchainoplossingen bieden. Ze hebben hun merk samengevat in vier speerpunten:

  • We streven naar een open samenwerkingsgemeenschap met goed bestuur.
  • We bieden innovatieve producten en oplossingen die gunstig zijn voor alle $ TN hodlers.
  • We bieden een open, vertrouwd, veilig en gedistribueerd Blockchain-netwerk voor iedereen.
  • We stimuleren open ontwikkeling en bieden kansen door middel van technologie.

[box]

Uitgelicht: Ebakus

Huidige rang: 969 – Website: https://www.ebakus.com/

ebakus wil de gebruikerservaring voor dApps verbeteren en deze toegankelijker maken. Vanuit technologisch perspectief heeft het DPOS-consensus waarmee het naar verluidt kan schalen met lage latentie, een nieuwe manier om transactiekosten te verwerken en een gedecentraliseerde database (ebakusDB). Het is compatibel met ethereum’s go-ethereum API (geth) en de EVM. In ebakus zijn transactiekosten voor gebruikers gratis. Kosten worden betaald met CPU-tijd besteed door proof of work. Het team heeft ook een js-bibliotheekportefeuille gebouwd die kan worden ingebed in een dApp. Naar verluidt verbeteren deze factoren de gebruikerservaring voor dApps.[/box]

Project WITH

Huidige rang: 1112 – Website: http://projectwith.io/

WITH-platform is bedoeld om de ontwikkeling van sportcarrières te ondersteunen waarbij atleten bij verschillende sportevenementen carrière-informatie verzamelen en PR-mogelijkheden op het platform hebben. WITH-platform is bedoeld om sportatleten, clubs, agenten en fans van over de hele wereld met elkaar in contact te brengen. Gebruikers die tijd en aandacht besteden aan het genereren van gegevens en inhoud voor het platform worden gecompenseerd in cryptocurrency volgens een gespecificeerd schema ontworpen door Project WITH. Degenen die informatie nodig hebben, moeten servicekosten betalen in cryptocurrency.

Yap Stone

Huidige rang: 2052 – Website: http://www.yapstone.pro/

YAP STONE (YAP) werd gelanceerd in 2008. YAP STONE streeft naar het bouwen van een platform voor een gedeelde economie dat de opbrengsten van de gemeenschap eraan bijdraagt. YAP STONE wil een belangrijke valuta worden voor slimme steden. YAP Chain is een slim stadsbloksysteem dat zich richt op de behoeften van organisaties, winkelcentra en straten en steden. Het heeft een zeer hoog handelsvolume in de afgelopen 24 uur.

MargiX

Huidige rang: 1306 – Website: https://margix.org/

MargiX beschrijft zichzelf als een multi-platform ecosysteem dat AI en Big Data integreert om signalen aan handelaren te geven. MargiX ontwikkelt ook geautomatiseerde tools ter ondersteuning van leveraged trading, een gedecentraliseerd provisiesysteem en een online betalingssysteem voor bedrijven.

HyperExchange

Huidige rang: 2076 – Website: http://hx.cash/home/home

HX combineert met meerdere elementen van block chain en vormt een reeks efficiënte gemeenschapsautonomiesystemen. Door de wederzijdse checks en balances tussen meerdere rollen, worden problemen zoals meningsverschillen in het vorige model goed opgelost, om zo meer communities te verenigen en gezamenlijke bijdragen te leveren aan de ontwikkeling van blockchain.

Om ontwikkelaars te helpen efficiënt te werken, heeft het team van HyperExchange naar verluidt een overvloedige SDK op het platform beschikbaar gesteld. Slimme contracttools kunnen oplossingen bieden voor schaalbaarheid en wereldwijde ontwikkelaars in staat stellen snel hun eigen applicaties te ontwikkelen. Op dit moment heeft HX enkele contractsjablonen voor gebruikers vrijgegeven, waaronder betaling met één klik, STO-toepassing, slimme hedge en andere verschillende DAPP’s.