Nieuwe munten: Week 45, 2019 - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Nieuwe munten: Week 45, 2019

Nieuwe crypto overzicht

In deze blog lichten wij de nieuwe munten uit die in week 45 2019 op de markt zijn gekomen. Het kan erg interessant zijn om in nieuwe munten te investeren. Wanneer je in de juiste munt investeert kan je er uiteindelijk goed aan verdienen. Het is wel zo dat het risico bij nieuwe munten iets hoger kan zijn. Je weet natuurlijk nooit hoe een bepaald platform het gaat doen. Iedere donderdag verschijnt er een nieuw overzicht van de nieuwe munten op Coinmarketcap van de afgelopen 7 dagen. Ook bekijken we enkele van deze munten iets uitgebreider.

Nieuwe crypto van week 45

In de onderstaande screenshot zie je een overzicht van de nieuwe crypto die in de afgelopen 7 dagen zijn toegevoegd aan Coinmarketcap.

Nieuwe munten week 45

LINKA (LINKA)

De cryptocurrency LINKA is sinds kort te vinden op Coinmarketcap. Wanneer je de officiële site van het cryptoplatform bezoekt zie je dat je de website kan bekijken in het Koreaans maar ook in het Engels. Het platform is opgezet om mensen via de blockchain valuta’s te laten wisselen, te laten gebruiken, te verwerven en verhogen. Voor DApp kan je ook betalen met je creditcard, of combineer jouw creditcard met lidmaatschapspunten en/of cryptocurrencies. Wanneer je deelneemt aan verschillende evenementen zoals airdrop, kan je LINKA-punten verdienen als beloning. Deze punten kan je in combinatie met cryptocurrencies gebruiken als betaalmiddel voor verschillende diensten en producten.

CryptoBossCoin (CBC)

CryptoBoss is een cryptocurrency platform opgezet door Maxim Mernes. Hij houdt ook een eigen blog bij op Mernes.org. Mernes is erg actief op verschillende social-media kanalen zoals YouTube, Instagram en Telegram. Hier heeft hij ook veel volgers. De tekst op de website is niet beschikbaar in het Engels. Maxim Mernes levert tegen betaling het laatste nieuws en de nieuwste informatie over de wereld van cryptocurrencies. Het is wel een gepuzzel om op de officiële website wijs te worden wat het platform precies inhoudt en wat het doel is van de makers van het platform.

BitBall Treasure (BTRS)

Deze week stond BitBall (BTB) in de blog met de grootste stijgers en dalers van week 44 2019. Ook BitBall Treasure (BTRS) werd in deze blog benoemd. Deze cryptocurrency wordt namelijk (onder andere) gebruikt als beloning voor iedereen die bijdraagt aan het BitBall ecosysteem. BitBall-Barter is een wereldwijd handelsplatform voor goederen en diensten. BitBall Treasure is een fork van BitBall.

Know Your Developer (KYD)

Know Your Developer is gelanceerd op 09/06/2018 door een team in Nederland, de VS en Maleisië en wil het probleem van de relatie tussen de community en developers aanpakken. Ze bieden investeerders de mogelijkheid om met educatieve hulpmiddelen in een project te duiken. Voor ontwikkelaars hebben zij een gelegaliseerd verificatiesysteem waarmee ze hun ID gemakkelijk en veilig kunnen verifiëren. Deze service kan ook worden gebruikt als een KYC voor bijvoorbeeld een platform of exchange. Het KYD-verhuurplatform kan worden gebruikt om geverifieerde ontwikkelaars in te huren om deel te nemen aan uw project. De token is recent toegevoegd aan Coinmarketcap.

Nieuwe crypto kopen?

Je kan nieuwe crypto meestal niet eenvoudig kopen. Het beste kan je eerst naar de desbetreffende crypto zoeken op Coinmarketcap en op “markets” klikken. Je krijgt dan een overzicht te zien van alle exchanges waar je de nieuwe crypto kan kopen. Je maakt daar een account aan en stort Bitcoin om mee te handelen en de nieuwe munt te kopen. Bitcoin kan je goed kopen via de onderstaande widget.

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.