Nieuwe munten: Week 44 2019 - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Nieuwe munten: Week 44 2019

Iedere week verschijnen er weer nieuwe cryptocurrencies op de markt. Sommige cryptocurrencies kunnen erg interessant zijn. Toch moet je altijd oppassen in welke munten je gaat investeren. Er komt een hoop rommel op de markt maar ook een aantal parels! Het is dus belangrijk om je eerst goed te verdiepen in de munten en daarna pas te besluiten in welke projecten je (eventueel) gaat investeren. Iedere week komt op deze website een blog met nieuwe munten online. In deze blog worden een aantal nieuwe munten uitgelicht.

Nieuwe munten

Bijna iedere dag verschijnen er wel nieuwe cryptocurrencies. Wij hebben vandaag, 31 oktober 2019, om 16:57 een printscreen gemaakt van de nieuwste cryptocurrencies van de afgelopen 7 dagen op Coinmarketcap. Hieronder hebben wij een aantal projecten wat uitgebreider bekeken.

nieuwe munten week 44

Kava (KAVA)

Met het gratis multi-collateral CPD-systeem kan je zorgen voor een onderpand voor jouw favoriete bezittingen. Kava is eigenlijk een DeFi voor crypto. Het is een cross-chain CDP-platform waarop je verschillende activa kan gebruiken. Op het platform vind je onder andere BTC, ATOM, XRP en BNB. Door te kiezen voor één van de beste crypto-activa ter wereld weet je zeker dat je je in een stabiele positie bevindt. Meer dan 100 validators zorgen ervoor dat het Kava platform goed wordt beveiligd. Het team heeft als doel het bieden van oplossingen voor toonaangevende blockchain-projecten zoals Ripple, Tendermint, Tezo, Makerati en nog veel meer.

Blockstack (STX)

Blockstack is een gedecentraliseerd computernetwerk en app-ecosysteem. De apps die bij het platform horen worden mogelijk gemaakt door de Stackchain-blockchain en zorgen voor de bescherming van jouw digitale rechten. Wanneer je jouw gegevens laat beschermen door Blockstack ontvang je een universele login. De beveiliging en de codering is blockchain-gerelateerd en zorgt voor een uitstekende beveiliging tegen grote internetbedrijven. Natuurlijk is het ook mogelijk om je gegevens privé te bewaren. Het kost op dit platform slechts een uur om een blockchain-powered app in elkaar te zetten. De beste apps krijgen een bepaald percentage van 200.000 dollar. Hoe beter jouw app is, des te meer je verdient.

ZUM TOKEN (ZUM)

Deze cryptocurrency wordt gebruikt tijdens speciale Telegram Games toernooien. De makers van de ZUM TOKEN vinden dat de tijd die wordt doorgebracht met het spelen van mobiele games en entertainment op mobiele apparaten niet mag worden onderschat. Er wordt écht niet alleen gebruik gemaakt van mobiele apparaten voor zakelijk gebruik en voor sociale media. Nog aantrekkelijker wordt het spelen van games, zoals telegram games, wanneer je er ook nog eens geld mee kunt verdienen! Door deel te nemen aan toernooien maak je kans op het verdienen van geld. Ben je betrokken bij een project dat een gemeenschap wil vormen? Geweldig! Hierdoor wordt er namelijk een gelegenheid geboden om enorme bedragen te verdienen en om als ZUM-gemeenschap projecten in aanmerking te laten komen voor gratis toernooien.

Zelf investeren in (nieuwe) crypto

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.