Nieuwe munten week 43 - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Nieuwe munten week 43

Elke week kijken we naar de nieuwste crypto die zijn toegevoegd op Coinmarketcap. De ene keer zitten hier pareltjes tussen, de andere keer ook een hoop rommel. Deze week komen we een aantal interessante nieuwe crypto tegen. Sommige nieuwe digitale valuta hebben zelfs al een flink handelsvolume in de afgelopen dagen. Misschien zit er wel iets voor je tussen?

Nieuwe crypto van week 43 in een screenshot

De screenshot is genomen van de pagina “Recently added” op de website Coinmarketcap om 09:10.

Een aantal nieuwe crypto uitgelicht

Elke week bekijken we een aantal crypto’s, projecten en andere zaken die zijn toegevoegd nader. Deze week bekijken we de twee crypto met het hoogste handelsvolume uit de lijst en een willekeurige andere crypto.

Xensor (XSR)

Xensor is een IoT-apparaat dat in staat is om een ​​netwerk met lagere kosten in te stellen, gegevens te verzamelen van omslachtige beheerpunten en deze gegevens te verhandelen. Xensor Box, de veiligste en meest handige cryptocurrency-portemonnee, is eindelijk begonnen met zijn service!

  • Versneld inloggen met KakaoTalk-account
  • Gebruiksvriendelijke portemonnee
  • Controleer de prijs van xensor (XSR) in realtime
  • Eenvoudige en snelle transacties met portefeuilleadressen of QR-codescans
  • Eenvoudig ontwerp zonder advertenties
  • Portemonnee die verschillende cryptocurrencies ondersteunt

Het bedrijf heeft een zeer uitgebreide en veelbelovende roadmap. De token die voor het project wordt gebruikt zit op het moment in een flink stijgende lijn.

Edit: Op de website deadcoins.com is een klacht ingediend over deze nieuwe crypto: https://deadcoins.com/entry/4637/?gvid=1308. Doe zelf goed onderzoek voordat je investeert.

Coinhe token

CoinHe.io is een autonoom, efficiënt en transparant platform voor de handel in digitale activa. Ons platform stelt handelaren en beleggers in staat om veilig elk formaat digitale activa te verhandelen zonder zich zorgen te maken over de onpartijdigheid en transparantie van dit platform, de betrouwbaarheid van gegevensbeveiliging en privacybescherming, of de integriteit en robuustheid van de orderafhandelingssystemen. Op het platform kan je nu de Coinhe token gebruiken.

Midas

Midas is een onbekend project met een veelbelovende boodschap.


De grootste masternode-beleggingsgemeenschap

Raak betrokken bij andere gelijkgestemde investeerders die uw crypto- en masternode-passie delen

24/7 ondersteuning

Het professionele team dat Midas ondersteunt, staat klaar om uw vragen te beantwoorden en een geweldige beleggingservaring te garanderen

Volledig geautomatiseerde investeringen

Haal de stress uit masternode-investeringen en beheer. Met het volledig geautomatiseerde Midas-platform kunt u uw beleggingservaring op u afstemmen

Zelf investeren in (nieuwe) crypto?

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.