Nieuwe munten week 42 – 2019 - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Nieuwe munten week 42 – 2019

Na de tweede week van augustus 2019 hebben wij een overzicht gemaakt van de nieuwe munten die in deze weken op de markt zijn gekomen. Vanaf deze week vind je iedere week weer een overzicht van de nieuwste munten. Iedere week zullen wij ook een aantal van deze munten extra uitlichten.

Overzicht nieuwe munten van de afgelopen 7 dagen

Op donderdag 17 oktober 2019 hebben wij om 09:18 een screenshot gemaakt van de nieuwste munten van de afgelopen 7 dagen op Coinmarketcap. Er zijn in deze tijd 13 nieuwe munten toegevoegd aan de lijst. Van deze munten gaan we een aantal extra uitlichten.

nieuwe munten

Coins uitgelicht

Een aantal van de nieuwe munten die zijn toegevoegd in de afgelopen 7 dagen gaan wij hieronder uitlichten. Wij kiezen munten die opvallen qua prijs of de omloophoeveelheid. Ook besteden we meer aandacht aan de munten waarvan wij denken dat ze interessant zijn of meer te bieden hebben dan de bestaande munten.

Versess Coin (VERS)

De eerste munt die wij uitwerken is Versess Coin (VERS). Deze coin kan je gebruiken binnen een virtuele wereld met duizenden andere spelers. Binnen deze virtuele wereld kan je kiezen uit vele verschillende multiplayer games waarbij je bij winst geld kan verdienen in de vorm van VERS. Veel games op het platform zijn bekende games zoals schaken of backgammon. De makers van Versess hechten veel belang aan het creëren van een platform waar duizenden gebruikers van over de hele wereld actief zijn.

TOKPIE (TKP)

TOKPIE wordt aangekondigd als de allereerste cryptocurrency-exchange met een handel in bounty stakes. De voordelen van TKP? Die zijn volgens de makers als volgt. Ten eerste hoef je geen maanden te wachten op jouw uitbetaling voor het werk dat je doet, je krijgt deze cryptocurrency meteen uitgekeerd. Wanneer je bounty’s koopt van handelaren krijg je veelbelovende altcoins als beloning. Door toe te staan dat handelaren hun stakes kunnen verkopen voor de distributie voorkom je de gevreesde pump-en-dump en geef je de groei een enorme boost.

Dragon Option (DRAGON)

De munt Dragon Option is gisteren toegevoegd aan de Recently Added lijst op CoinMarketCap. Het is de eerste binary option game op EOS met een eerlijkheid die goed te verifiëren is. Deze token is ook al benoemd op verschillende bekende cryptocurrency websites zoals TOKEN.STORE, NEWDEX, banco en DEXEOS. Wanneer je je aanmeldt op deze website kan je meedoen met het voorspellen van prijsstijgingen en prijsdalingen van verschillende munten. Met het meedoen aan deze weddenschappen kan je munten verdienen.