Nieuwe munten week 25 - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Nieuwe munten week 25

Elke donderdag kijken we naar de nieuwe munten die zijn toegevoegd aan Coinmarketcap. Deze week zijn dat er vrij weinig ten opzichte van de vorige edities in de categorie nieuwe munten. In totaal zijn er de afgelopen 7 tot week 25 dagen 11 nieuwe projecten en crypto toegevoegd. Meestal zitten er een hoop slechte projecten tussen met een laag, of zelfs onbekend, volume. Soms vinden we enkele pareltjes in deze lijst, waar we dan ook een leuke winst mee hebben gepakt. Het hoogste volume over de afgelopen 24 uur heeft het Raven Protocol en DeVault de grootste stijging.

Overzicht in een screenshot

We hebben om 09:00 een screenshot gemaakt van Coinmarketcap, de categorie “New”. In deze lijst, die ook wel Recently Added wordt genoemd, staan de nieuwste munten die toegevoegd zijn in de cryptowereld.

Nieuwe munten week 25

Een aantal projecten uitgelicht

Net als elke week lichten we een aantal projecten uit. Soms omdat we het project interessant vinden, een andere keer omdat het een hoog volume heeft of een grote stijging heeft meegemaakt.

DeVault

DeVault is een eenvoudige manier om blockchain in je leven te integreren en als gemeenschap te gedijen. De gehele financiering van het project komt uit de blockchain en is 100% controleerbaar en transparant. Het financieringssysteem past zich altijd aan aan het huidige ecosysteem. De community heeft veel te zeggen over het project. De community heeft de laatste stem in DeVault, waardoor het lot van het project wordt beheerst. Het maakt gebruik van een muntsysteem van 1 munt = 1 stem, zodat iedereen kan deelnemen. Het project noteert in de afgelopen 24 uur al een stijging van ruim 50 procent.

In de onderstaande podcast wordt het project ook besproken.

Raven Protocol

Gedecentraliseerd en gedistribueerd  deep-learning trainingsprotocol Ravan staat voor het bieden van kostenefficiënte en snellere training van diepe neurale netwerken. Ze hebben een zeer ervaren team. De Raven’s teamleden hebben tientallen jaren van diepe technische expertise in het bouwen van grootschalige systemen, distributed computing, kunstmatige intelligentie, machine learning en blockchain.

Bitcoin BEP2

BTCB is een BEP2-token dat voor 100% wordt ondersteund door Bitcoin (BTC). De reserveadressen worden gepubliceerd om door iedereen te worden gecontroleerd.

Op Binance.com wordt een handelspaar gemaakt tussen het gekoppelde token en de eigen munt, bijvoorbeeld BTCB / BTC. Grote kooporders zullen worden gehandhaafd op het handelspaar op Binance.com, met een prijsverdeling van ongeveer 0,1%. Dit biedt een manier voor iedereen om van het token terug te converteren naar de oorspronkelijke munt op Binance.com. Als deze kooporder is ingevuld, wordt een nieuwe bestelling geplaatst, terwijl een gelijk bedrag van het geld wordt gestort van het reserveringsadres naar Binance.com. De som van de kooporder en het geld op het gepubliceerde reserveringsadres zal groter zijn dan de totale voorraad van het gekoppelde token, wat theoretisch 100% steun zou garanderen.