Nieuwe munten week 24 - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Nieuwe munten week 24

Elke donderdag, soms vrijdag, kijken we naar de nieuwe munten die toegevoegd zijn aan Coinmarketcap. Soms vinden we hier echte pareltjes, waar we dan ook flink winst op gemaakt hebben. Helaas zijn de meeste projecten niet erg goed en wordt je al snel een bag holder als je in deze centjes-crypto’s investeert. Hieronder zie je een overzicht van nieuwe munten uit week 24 en lichten we er een aantal kort uit. Let op: Dit is allesbehalve een investeringsadvies. Het is slechts onze mening over een aantal projecten.

Overzicht in een screenshot

Hieronder zie je de nieuw toegevoegde munten van de afgelopen week. Deze screenshot is genomen om 08:15 van de website Coinmarketcap.

Nieuwe munten week 23

Harmony (ONE)

Harmony is de enige in de lijst met een redelijk hoog volume op de exchange in de afgelopen 24 uur. Vandaar dat we daar mee beginnen. Volgens de eigen website “Ons doel is om schaalbaarheid en decentralisatie te bieden. De belofte van blockchain is om gedecentraliseerde coördinatie op schaal mogelijk te maken, maar geen enkel platform heeft beide ooit bereikt. Harmony wil dat veranderen.

Net zoals de manier waarop Google zijn zoekinfrastructuur verticaal integreert, nemen we een volledige stackbenadering om consensus op schaal te bereiken. We passen 10x innovaties toe op elke laag in consensusalgoritmen, systemen en netwerken om de prestaties van ons netwerk te maximaliseren met behoud van decentralisatie. Onze end-to-end integratie stelt ons in staat sneller te itereren en agressievere optimalisaties te maken dan mogelijk zou zijn met een modulaire aanpak.” Je kan meer bekijken op de officiële website.

IOU (IOUX)

Consumenten zouden veilig IOU-aanbiedingen van de Merchants verwerven met specifieke voorwaarden voor het promotionele product of de promotionele dienst, zoals expiratiedatum, beperkte hoeveelheid en ruilvoorwaarden. Een dergelijke flexibiliteit zou consumenten een bepaald tijdsbestek geven om producten of diensten te gebruiken of om hun IOU’s te verhandelen met andere consumenten overal ter wereld.

Consument A aangekochte restaurant IOU in Rome en op reis is naar Parijs, kan zijn / haar IOU verhandelen met Consument B die naar Rome reist voor het restaurant in Parijs. Wij zijn van mening dat veel consumenten ervoor kiezen meerdere IOU’s van dezelfde handelaar te kopen als het aanbod aantrekkelijk is om de mogelijkheid te hebben om sommige met andere consumenten te verhandelen. Deze aanpak stimuleert de klanttevredenheid terwijl Merchants niet alleen de mogelijkheid krijgen om nieuwe klanten aan te trekken, maar ook hun geld van tevoren ontvangen.

Coti (COTI)

Het ultieme elektriciteitsnet van betalingen

In een tijdperk van “alles digitaal” blijven valuta’s achterhaald. Momenteel is het goedkoper om contant te betalen dan om banken, PayPal, Alipay en dergelijke te gebruiken. COTI is het eerste Fintech-platform voor bedrijven dat organisaties in staat stelt om hun eigen betalingsoplossing te bouwen en elke valuta te digitaliseren om tijd en geld te besparen