Nieuwe munten week 22 - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Nieuwe munten week 22

Elke donderdag bekijken we de nieuw toegevoegde crypto van de afgelopen zeven dagen. Meestal zitten hier aardig wat minder interessante projecten tussen. Soms vinden we een pareltje. Deze week zijn er flink wat nieuwe crypto en blockchainprojecten toegevoegd aan Coinmarketcap. Wij hebben alle projecten bekeken. In deze blog lichten we een aantal projecten toe en bekijken we of deze wellicht de moeite waard zijn om in te investeren.

Nieuwe munten week 22 in een screenshot

In de onderstaande screenshot, genomen op 30 mei 2019 om 08:00 van de Recently Added-sectie op de website Coinmarketcap.com, zie je alle nieuw toegevoegde munten. De meeste crypto hebben nog geen volume of echte waarde. Natuurlijk komen vrijwel alle nieuwe munten die wij ooit hebben bekeken in de 2000+ rankings binnen.

Nieuwe crypto week 22

Neutral Dollar

De mensen achter Neutral Dollar vinden de huidige stable coins niet stabiel genoeg. Zij hebben meerdere bestaande stable coins samengevoegd om zo een token te maken die nog lagere volatiel is dan de individuele stable coins. Naar eigen zeggen: “. Aan de basis van de theorie en empirisch getest, maakt de Neutral Dollar gebruik van ons eigen unieke proces om prijsstabiliteit te garanderen die beter is dan elk stablecoin-ontwerp op de markt.”. De Neutral Dollar moet gaan dienen als een ruilmiddel en een veilige haven voor mensen die in hun geld wel in de cryptowereld willen houden, maar een laag volatiel middel zoeken.

Bitcoin 2

De crypto met de hoogste stijging in de afgelopen 24 uur uit de lijst nieuwe munten week 22 heeft de meest originele naam ooit. Bitcoin 2. Deze crypto moet – je raad het al – een verbetering zijn op het protocol en werk van Bitcoin (1?). De crypto is echter wel met 133 procent gestegen in waarde de afgelopen uren. Het is een schaalbare oplossing voor Bitcoin. Iedereen die Bitcoin vanaf blok 507850 in een wallet had (waar je wel toegang hebt tot je eigen private keys), zijn ook eigenaar van BTC2 op een 1 voor 1 basis. Deze Bitcoin fork vinden wij persoonlijk niet heel interessant, maar maakt wel een mooie prijsstijging mee. We houden hem voor de zekerheid maar in de gaten, maar claimen nog geen BTC2.

Reserve Protocol

Reserve protocol denkt dat de toekomstige dominante cryptocurrency een gedecentraliseerde, dollaronafhankelijke stablecoin zal zijn en de economische situatie in landen over de hele wereld zal veranderen.

Het Reserve Protocol markeert, verkoopt, koopt en maakt RSV naar behoefte om het circulerende aanbod aan te passen, terwijl RSR-houders noodzakelijke arbitrage faciliteren en een extra buffer voor onderpandalisatie biedt. Ideaal bijvoorbeeld voor landen met een hele hoge inflatie, zoals in de onderstaande video wordt uitgelegd. Een interessant project. Ook deze zetten wij op ons “te volgen” lijstje.

Chromia

Uit de lijst met nieuwe cryptovaluta pakken we altijd een crypto met een hoog dagelijks volume (afgelopen 24 uur). Deze week is dat Chromia. Chromia is een relationele blockchain die is ontworpen om het veel gemakkelijker te maken om complexe en schaalbare daps te maken. Chromia geeft ontwikkelaars de macht om het publiek van power te voorzien. Hun slogan is dan ook Power To The People. Het is een nieuw platform voor decentrale applicaties. Deze applicaties kunnen geschreven worden door ontwikkelaar. Zij hoeven hier niet per se een kennis van blockchain voor te hebben, omdat ze dit kunnen coderen in een voor hun vertrouwde omgeving. Ook een interessant project. Eén ding is zeker: Ze hebben een goede grafische vormgever in dienst. Hun IOE start op 28 mei 2019.

Chromia Dapps

Trias

Een door alle platforms ondersteund (Server, PC, Mobiel, IoT, enz.) Native-applicatie-compatibel slim contractuitvoeringsplatform, ontwikkelingskader en samenwerkend ecosysteem. TRIAS heeft tot doel een nieuw-generatie door alle platforms ondersteund openbaar kettingsysteem te definiëren. Betrouwbare en betrouwbare intelligente autonome systemen vertrouwen op machines.

Trias crypto 2019 week 22