Nieuwe munten week 21 - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Nieuwe munten week 21

Het lijkt weer goed te gaan met de wereld van crypto. Zo hebben we de ene week amper 5 nieuwe crypto of blockchainprojecten om over te schrijven… zo zijn het er meer dan 20. Zodra de markt aansterkt, merken we ook dat nieuwe tokens, crypto en andere projecten als paddenstoelen uit de grond schieten. We hebben alle projecten bekeken en de leukste, interessante en gekste projecten er gezocht. In deze blog lees je over de nieuw toegevoegde tokens op Coinmarketcap. Wie weet ziet er in het overzicht van week 21 een pareltje voor jou tussen?

Alle nieuw toegevoegde crypto week 21

Op de onderstaande screenshot, genomen van Coinmarketcap op 07:29, zie je een overzicht van alle nieuw toegevoegde crypto. En nog steeds geldt: staat het niet op Coinmarketcap, dan is het er ook niet. Wie weet dat dit in de nabije toekomst anders is, maar dat is een heel ander verhaal!

Nieuwe crypto week 21

Evedo

Evedo is een op blockchain gebaseerd platform, bestaande uit B2B & B2C-marktplaatsen. Het verenigt alle bedrijven en deelnemers die betrokken zijn bij het organiseren van evenementen. Ons doel is om een ​​marktplaats en een echt ecosysteem te bouwen dat de $ 850 + miljard aan evenementenindustrie zal helpen groeien door alle partijen te verbinden zonder onnodige tussenpersonen. In de onderstaande video kun je meer informatie bekijken over dit veelbelovende project.

IOTW

IOTW is een IoT-dataplatform met Blockchain-functie. IOTW, een Big Data-verenigingssysteem dat is gebouwd op een native blockchain met behulp van het Proof of Assignment-protocol (PoA), maakt toegang tot gegevens uit een dwarsdoorsnede van IoT-apparaten en -toepassingen eenvoudig en efficiënt. Op het moment van schrijven is het Testnet live. Meer informatie kun je op de officiële website bekijken.

HNB

HNB bouwt een gedecentraliseerd blockchain-netwerk waarin particulieren en ondernemingen producten en diensten met vertrouwen en veiligheid kunnen uitwisselen. Het dual-token-systeem van HNB en HGS, gecombineerd met het hybride consensusalgoritme van DPOS en Algorand, biedt de infrastructuur voor een stabiel en robuust ecosysteem.

HNB Roadmap

Locus Chain

Locus Chain streeft naar een snellere overdrachtsnelheid dan alle bestaande munten en verwacht binnen enkele seconden te kunnen handelen. Een dergelijke snelle overdrachtssnelheid zal een absoluut concurrentievoordeel ten opzichte van andere munten zijn. DAG-gebaseerde block-to-block-controle is mogelijk en het heeft een uitstekende schaalbaarheid in vergelijking met de bestaande platformmunt.

Bzedge

Ook op de website zijn ze kort over de features van het project. Deze worden weergeven in de onderstaande afbeelding:

VodiX

VDX gaat hard. Je kan het nu al kopen op Bittrex en Upbit. Vodi is een buitengewoon succesvol en bekroond all-in-one mobiel platform met meer dan 5 miljoen gebruikers in meer dan 200 landen en maakt zijn ecosysteem bekend door Vodi X te lanceren. Vodi X vormt een aanvulling op het reeds levendige bestaande Vodi-platform met behulp van blockchaintechnologie.