Nieuwe munten week 2, 2020 - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Nieuwe munten week 2, 2020

Nieuwe crypto overzicht

In de tweede week van 2020 kijken we ook weer naar de nieuwe crypto die zijn toegevoegd aan Coinmarketcap. Deze week zijn dat er minder dan gemiddeld. In totaal zijn er 9 projecten en crypto toegevoegd aan de grote crypto-ranking-website. Er springen niet direct een aantal projecten uit. Alleen Origin Protocol ($10.835.191) en Orient Walt ($322.903) hebben een goed volume in de afgelopen 24 uur. 1AI Token heeft nu al een waardeverlies van 50%, maar dit zien we vaker terug bij nieuwere projecten die net zijn gelanceerd en op Coinmarketcap zijn toegevoegd. Hieronder een aantal nieuwe crypto van week 2, 2020 uitgelicht.

Alle nieuwe crypto week 2, 2020 in een screenshot

De screenshot genomen van Coinmarketcap om 09:28 met daarin een overzicht van alle 9 nieuwe crypto zie je hieronder. De screenshot is genomen van het onderdeel “Recently Added”, ook wel bekend als /new.

Egoras Dollar

Egoras is een blockchain-gebaseerde recommerce / wederverkoopmarktplaats die is ontworpen om verkopers en kopers van gebruikte items in staat te stellen snel waarde uit te wisselen zonder een derde partij die transacties kan overzien of manipuleren. De crypto staat op het moment van schrijven op plek 2158 van Coinmarketcap.

Terra KRW

Terra is een netwerk van prijsstabiele cryptocurrencies gekoppeld aan de belangrijkste valuta’s ter wereld, waarbij Terra KRT gekoppeld is aan de Koreaanse Won. Onderliggend Terra is een protocol dat is geprogrammeerd om prijsstabiliteit te waarborgen via een algoritme dat de totale geldhoeveelheid uitbreidt en contracteert.

Origin Protocol

De missie van Origin is om echte peer-to-peer commerce mogelijk te maken. Met behulp van Origin kunnen kopers en verkopers rechtstreeks vergaderen en transacties uitvoeren zonder tussenpersonen. Tegenwoordig kunnen gebruikers goederen en diensten kopen en verkopen in de vlaggenschip marktplaats-app en partner-apps van Origin. Marktplaatsbeheerders kunnen hun eigen peer-to-peer-applicaties maken die de open-source standaarden van Origin implementeren. Het Origin Token (OGN) is een belangrijk onderdeel van het Origin-platform en fungeert als een stimuleringsmechanisme om de gezondheid en groei van het netwerk te waarborgen en tegelijkertijd de gebruikers van Origin in het netwerk te voorzien.

Orient Walt

HTDF, gebaseerd op het POS + PBFT hybride consensusmechanisme, heeft als doel blockchain-technologie te integreren in een verscheidenheid aan “smart home” -applicatiescenario’s zoals entertainmentgames, sociale betalingen en het internet der dingen.

BitKAM

BitKAM Token (KAM), gelanceerd op 31/12/2019 door een team in Singapore, is het native token van BitKAM Network, een ecosysteem dat het BitKAM crypto-netwerk, BitKAM cryptocurrency-uitwisseling, BitKAM Token (KAM) en BitKAM Charity omvat. Het BitKAM (KAM) -token wordt gebruikt voor het netwerk om incentives, bonussen en beloningsprogramma’s te maken. Gebruikers kunnen BitKAM (KAM) verdienen door deel te nemen aan de BitKAM Network-activiteiten en bonusstructuurprogramma’s. Door BitKAM (KAM) te houden, kunnen gebruikers deelnemen aan het BitKAM-rentetokenprogramma dat de handelstarieven van de BitKAM-cryptocurrency-uitwisseling met maximaal 85% verlaagt.