Nieuwe munten week 12, 2020 - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Nieuwe munten week 12, 2020

Nieuwe crypto overzicht

Vorige week werden er een recordaantal nieuwe projecten toegevoegd aan Coinmarketcap. Deze week zijn het er iets minder, maar toch zeker niet weinig. De wereld van crypto staat in tijden van crisis zeker niet stil. Er zitten ook een aantal munten tussen met een gigantisch handelsvolume in de afgelopen 24 uur. LUCY, BIKI en HyperDAO zijn de grootste uitschieters in het lijstje met nieuwe crypto van week 12. Hieronder zie je een volledig overzicht van alle nieuwe munten. Daaronder lichten we er een aantal uit.

Een overzicht in een screenshot, week 12, 2020

Hieronder zie je het bekende overzicht. Deze screenshot is genomen van Coinmarketcap om 09:05 met toestemming van de makers van de website.

Nieuwe munten 2020 week 12

Boogle

Boogle claimt ’s werelds eerste gedecentraliseerde zoekmachine te zijn waar gebruikers cryptovaluta kunnen verdienen terwijl ze zoeken. De zoekmachine van Boogle is gebouwd om vrij te zijn van monopolistische controle of jurisdictiebeperkingen op inhoud. De ranking- en zoekgegevens worden opgeslagen op een hybride blockchain, met als doel gedecentraliseerde controle over de gegevens te garanderen. Google lijkt de naam minder te waarderen. Wie naar de website van Boogle gaat via o.a. Google Chrome krijgt de onderstaande melding.

RAKUN

RAKUN gebruikt blockchain-technologie om een ​​nieuw entertainmentplatform te creëren. Op RAKUN worden verschillende gebruikersactiviteiten beloond met RAKUN-tokens; hoe hoger de kwaliteit van betrokkenheid binnen de gemeenschap van andere gebruikers, hoe meer RAKUN-tokens worden verdeeld.

De RAKUN-slogan van “Play anywhere, Play all the time” benadrukt dat het RAKUN-platform zich richt op het ontlenen van echte wereldwaarde aan spelen. Nog een stap verder, RAKUN-tokens kunnen worden ingewisseld voor in-game items en exclusieve content binnen de huidige titels van Good Luck 3, zoals Crypt-Oink Racing Friends. Good Luck 3 heeft tot doel een nieuw spelecosysteem op te zetten dat is gebaseerd op spelen, waar gebruikers spannende inhoud evalueren, tokens verwerven en op hun beurt inhoud kopen / ontgrendelen.

Voor gamers wil RAKUN gebruikers een diepere, meeslepende game-ervaring bieden, door ze via Blockchain te overbruggen naar een nieuw type (game) economie. Voor cryptoliefhebbers neemt de waarde van RAKUN-tokens toe door circulatie en echt nut binnen speluniversa. Good Luck 3, Inc zal als een ervaren gamestudio het RAKUN-ecosysteem blijven uitbreiden met veelbelovende eigen games en games van derden.

WOM-protocol

Het WOM-protocol is begin 2018 gelanceerd door een team gevestigd in Berlijn en Malta,. De laatste locatie is recent verhuisd naar Singapore. WOM is een MarTech-oplossing (WOM-protocol en WOM-token) waarmee merken toegang kunnen kopen tot mond-tot-mondreclame. Het WOM-protocol biedt een manier om makers te belonen voor hun product-verwijzende inhoud, met als doel het vertrouwen van de consument in de inhoud en de makers ervan niet in gevaar te brengen. Het eerste platform dat het WOM-protocol gebruikt en gebruikers beloont voor aanbevelingen, is de YEAY-app. In de onderstaande video leer je meer over het project.

LUCY

LUCY is een gedecentraliseerde verhuurgemeenschap die is gebaseerd op blockchain. In een gedecentraliseerd blockchain-netwerk zijn wereldwijd inactieve appartementen en consumenten op een gedeelde manier met elkaar verbonden. Het is gebaseerd op de marktbehoeften van langetermijn- en kortetermijnhuren op het gebied van wereldwijde verhuur. Het moet de bezettingsgraad van niet bewoonde woningen verhogen. LUCY streeft ernaar om authentieke, transparante en verifieerbare samenwerkingsoplossingen voor meerdere partijen te bieden en realiseert hoogrenderende, hoogrenderende en hoogwaardige win-win-doelen voor appartementseigenaren, appartementbeheerders en appartementgebruikers.

LUCY biedt een soort gratis SaaS-beheersysteem voor appartementsbeheer voor appartementsbezitters en appartementsbeheerders om offline vermeldingen en kamerstatus te stroomlijnen. Het levert de complete loT-producten, waaronder intelligent deurslot, intelligente elektronische besparing, intelligente meubels en intelligente brandbeveiliging om online informatie te standaardiseren. Door IoT-apparaten aan te bieden om vertrouwde gegevens over de blockchain te verzamelen, die wordt verzameld uit het verhuurgedrag, ontstaan ​​gedistribueerde werkboeken in de wereldwijde verhuursector. De diensten van crowdfunding, supply chain finance en upstream en downstream samenwerking worden aangeboden aan operators.

Tokenized Bitcoin

Gelanceerd door het Tokenlon-team, verankert imBTC de waarde van Bitcoin 1: 1 op de Ethereum-blockchain en genereert rente van Tokenlon DEX-kosten. ImBTC vertegenwoordigt Bitcoins-waarde op Ethereum en brengt Bitcoin naar Ethereum open financieringsapplicaties. Als u imBTC bezit, verdient u een deel van de tokenlon-imBTC-handelskosten, die momenteel een jaarlijks rendement van 1,55% opleveren.  De officiële website van het project kun je hier https://tokenlon.im/imBTC bekijken.

Spockchain Network

Spockchain, gelanceerd op 13/08/2019 door een team in Singapore, heeft als doel gedecentraliseerde opslagsystemen te introduceren, ondersteund door consensus over het bewijs van capaciteit. Spockchain is een gedecentraliseerd opslagnetwerk dat slimme contracten van Solidity ondersteunt met een PoC-type token. Spockchain beweert de eerste intelligente contracttoepassing te zijn die de POC-consensus ondersteunt.

HyperDAO

HyperDAO, gelanceerd op 25/02/2020 via OKEx’s Jumpstart-programma door een team in Singapore, Australië, Korea en China, wil gedecentraliseerde financiële diensten aanbieden aan gebruikers wereldwijd. HyperDAO zal financiële diensten aanbieden zoals vermogensbeheer, crowdfunding, uitwisseling, microfinanciering, e-burgerschap, bankieren en prognoses. De afgelopen 24 uur noteren ze een enorm hoog handelsvolume.

BTSE

BTSE is gelanceerd op 05/05/2020 en biedt een uitwisselingshulpprogramma-token dat zorgvuldig is ontworpen om de gebruikerservaring op de uitwisseling en binnen het BTSE-ecosysteem te vergroten. BTSE is het eerste uitwisseltoken dat draait op Liquid, een op Bitcoin sidechain gebaseerd afwikkelingsnetwerk voor handelaren en uitwisselingen en omvat vertrouwelijke transacties en vertrouwelijke activa om de privacy op de keten te maximaliseren.