Nieuwe munten week 11, 2020 - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Nieuwe munten week 11, 2020

Nieuwe crypto overzicht

De koersen zijn deze week dramatisch. Waar mensen dachten dat het coronavirus zorgt voor een stormloop op crypto, omdat het een soort veilige haven zou zijn, bleek het andersom. Toch staan mensen in de wondere wereld van crypto niet stil. Er zijn veel nieuwe cryptocurrencies geïntroduceerd. Er zitten een aantal hele leuke projecten tussen, maar ook een aantal mindere projecten. We hebben de nieuwe projecten bekeken en een aantal uitgelicht. Of het een goed project of juist een minder project is, laten we in het midden. Wil je investeren in een nieuw project? Zoek dan zelf informatie en doe vooral erg goed je eigen research.

Een overzicht in een screenshot

Een volledig overzicht van alle nieuwe munten vind je hieronder. Het zijn er écht heel veel. Dit is bijna een record en vergelijkbaar met de periode 2017, toen crypto écht een hype was.

Nieuwe munten week 11 2020

Perth Mint Gold Token

Het InfiniGold-team is gevestigd in Sydney, Australië en werkt al meer dan 2 jaar samen met The Perth Mint. The Perth Mint claimt ’s werelds op één na grootste goudraffinaderij te zijn en InfiniGold heeft al GoldPass gelanceerd voor The Perth Mint, dat hun goud digitaliseert.

Tweebaa

Tweebaa’s platform integreert sociale netwerken, het verdienen van commercie, blockchain-technologie en deeleconomie om een ​​ecosysteem te creëren dat iedereen helpt een eigen merk op te bouwen, zijn bestaande netwerk uit te breiden en inkomsten te genereren met zijn activa, zodat ze een winstgevende levensstijl kunnen leiden.

Door gebruikers in staat te stellen te profiteren van hun multidimensionale waarde, daagt Tweebaa de manier waarop waardecreatie wordt waargenomen uit. Met Tweebaa kunnen gebruikers hun passies, focus, interesses, tips en vaardigheden omzetten in digitale producten en hun eigen prijskaartje voor hen bepalen.

Door het combineren van sociale netwerken en het verdienen van handelsplatforms, werkt Tweebaa’s bedrijfsmodel aan de blockchain met behulp van zijn eigen exclusieve valuta Tweebaa (TWEE), waardoor iedereen de kans krijgt om mijn dagelijkse activiteiten te ontginnen, te verdienen en om te zetten in miljoenen dollars.

Nu kan iedereen delen, liken, reageren, berichten, telefoneren en Tweebaa’s TiV-systeem beloont gebruikers voor al deze activiteiten vanwege hun invloed en bijdrage. Met Tweebaa hebben gebruikers ook niet langer een traditioneel product nodig om te verkopen, omdat ze exclusieve producten krijgen om te verkopen zonder dat ze het van tevoren hoeven te kopen of op te slaan.

Of je nu ondernemer bent of een bijdrage levert aan de community, Tweebaa erkent je harde werk en geeft je beloningen. Tweebaa heeft het voor iedereen gemakkelijk gemaakt om zichzelf te produceren, dus het is voor iedereen gemakkelijk om miljoenen te verdienen, ongeacht waar ze zijn of wat ze doen.

Met Tweebaa heb je de kracht om je waarde terug te nemen en een nieuw leven voor jezelf uit te vinden!

Kratscoin

Kratscoin streeft ernaar digitaal geld naar de wereld te brengen en de belofte van een volledig compliant digitaal geld als “peer-to-peer elektronisch geld” waar te maken. Bedrijven, regelgevende instanties en gebruikers hebben de beschikking over conforme, snelle en betrouwbare transacties. De toekomst van geld is hier met wereldwijde acceptatie, nalevingsprocessen, innovatie zonder toestemming en een gedecentraliseerde economie.