Nieuwe munten week 1, 2020 - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Nieuwe munten week 1, 2020

Nieuwe crypto overzicht

Nieuw jaar nieuwe kansen! Alle vaste en nieuwe lezers van Bitcoinsaltcoins.nl nog de beste wensen. Mogen je crypto-investeringen dit jaar je heel veel geluk brengen 😉! Het nieuwe jaar beginnen wij in week 1 op donderdag 2 januari 2020 met een overzicht van de nieuwe munten die aan Coinmarketcap zijn toegevoegd. Deze week zijn dat er meer dan normaal. Ik heb deze projecten allemaal bekeken en licht onder het overzicht uit. Let op: Dit is geen investeringsadvies. Investeren in crypto- en al helemaal recente nieuw toegevoegde crypto- is enorm volatiel. Investeer alleen geld dat je kan missen!

Alle nieuwe crypto week 1 in een overzicht

In de onderstaande screenshot, genomen om 11:18 van de website Coinmarketcap/new op donderdag 2 januari 2020, zie je een overzicht van alle nieuwe munten van de afgelopen 7 dagen. Natuurlijk zijn er nog veel meer nieuwe crypto toegevoegd in de wereld van cryptocurrencies, maar deze staan (nog) niet allemaal op Coinmarketcap. In deze categorie behandel ik enkel de munten die aan het grote en meest bekende platform zijn toegevoegd.

Nieuwe munten week 1 2020

BitcoinV (BTCV)

BitcoinV is gelanceerd op 27 februari 2019 en wil een meer gedecentraliseerde versie van Bitcoin zijn. Dit wordt bereikt met behulp van Satoshi’s Missing Link – VBR Decentralization Algorithm. De Variable Block Reward (VBR) -functie is de motor achter het bevorderen van meer decentralisatie. Niet te verwarren met Bitcoin of BitcoinSV.

SchillingCoin (SCH)

SchillingCoin wil een Proof-of-Stake (POS) cryptocurrency zijn die masternodes, Android- en IOS-betalingssystemen voor dealers en klanten ondersteunt, en veilige en anonieme transacties. Het doel is om een ​​moderne betalingsoplossing te zijn. De munt richt zich op het moment voornamelijk op Oostenrijk.

USDx Stablecoin (USDX)

USDx is een gedecentraliseerde index stablecoin (ERC-20 token) gelanceerd door dForce Network ( https://dforce.network ). Het is gekoppeld aan een mandje met geselecteerde stabiele munten (35% USDC, 35% PAX en 30% TUSD), met componenten en wegingen die kunnen worden aangepast door middel van on-chain governance. De bidirectionele uitwisseling (van componenten tot USDx en van USDx tot een mand met componenten) is volledig on-chain en verifieerbaar op Etherscan.

USDx is geïntegreerd met Lendf.Me (een geldmarktprotocol van dForce) voor aanvragen voor renteopbrengsten en crypto-leningen. Er wordt een opbrengstverhogend protocol gelanceerd om USDx-houders in staat te stellen passieve opbrengsten te verdienen..


NairaX (NIRX)

NairaX werd gelanceerd op 20/04/2019 door NIRXBlock Payment Systems, Nigeria en wil problemen met cryptocurrency-volatiliteit in de wereld aanpakken via ons stabiele activum “NIRX”, om wereldwijde acceptatie van crypto in algemene fintech en e-commerce.

Davion (DAVP)

Davion wil wereldwijde betalingssystemen ondersteunen via smartphones en internet. De Davion Foundation heeft DAVP uitgegeven met als doel de efficiëntie te bevorderen en DAVP te integreren in verschillende delen van bestaande wereldwijde bedrijven.

Curio (CUR)

Gelanceerd op 18/06/2019 door een team in Zwitserland. CurioInvest streeft ernaar een eenvoudig platform te bieden om te investeren in premium verzamelbare auto’s. CurioInvest’s team selecteert voertuigen op basis van hun investeringspotentieel. De aankoopprijs van de auto’s is crowdfunded door het verkopen van “Car Tokens” aan beleggers op het platform. Door Car Tokens te kopen, krijgen gebruikers het recht om in eventuele winst te delen wanneer het voertuig wordt doorverkocht. Bovendien kunnen gebruikers hun portefeuilles diversifiëren door tokens in meerdere auto’s te kopen. Op deze manier kunnen gebruikers investeren in de virtuele garage van hun dromen, ondersteund door tastbare, echte-wereld activa.