Nieuwe cryptocurrency van week 29 - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Nieuwe cryptocurrency van week 29

Nieuwe crypto overzicht

Elke dag worden er nieuwe cryptocurrencies toegevoegd aan het platform van Coinmarketcap. Op deze website kun je allerlei statistieken omtrent crypto terugvinden. Zij zijn de autoriteit op het gebied van marktkapitalisatie van cryptocurrencies. In deze blog bekijk ik cryptovaluta die nieuw zijn toegevoegd in de afgelopen 7 dagen van week 29. Er zijn een aantal coins toegevoegd die in de afgelopen 24 uur enorm veel zijn verhandeld. Dit zijn Orion Protocol, Oikos, AnimalGo, Decentr en TrustSwap. Hieronder zie je een volledig overzicht met daaronder een aantal valuta uitgelicht.

Een volledig overzicht nieuwe crypto

Hieronder zie je een volledig overzicht van alle nieuwe crypto in de afgelopen 7 dagen. Deze zijn allemaal toegevoegd aan Coinmarketcap. Wil je zelf een up-to-date overzicht zien van alle nieuwe crypto op het moment dat je dit lees? Dan kun je deze bekijken via deze link.

Nieuwe crypto week 29

Oikos

Oikos is een op Tron gebaseerd synthetisch activaplatform dat on-chain blootstelling biedt aan fiat-valuta’s, grondstoffen, aandelen en indices, gezamenlijk bekend als Synths (synthetische activa), die worden ondersteund door Oikos Network Tokens (OKS) die zijn vergrendeld in een slim contract als onderpand. In de onderstaande video zie je een uitgebreide review over het Oikos platform en exhange. van CryptoSlo.

Decentr

De webbrowser van Decentr functioneert als een “portaal naar Web 3.0”. Door een brug te slaan tussen internetgebruikers en applicaties die zijn ontwikkeld met gedistribueerde grootboektechnologie (DLT), kunnen gebruikers nu verbinding maken met gebruikersgerichte applicaties die zijn gebouwd op ons open source-platform, waardoor gebruikers hun PDV kunnen beheren en betalen.

AnimalGo

AnimalGo is een beloningsapplicatie voor huisdieren waarmee gebruikers kunnen communiceren en informatie kunnen uitwisselen met hun sociale netwerk. Gebruikers kunnen foto’s van huisdieren uploaden en berichten plaatsen. Hoe meer mensen op berichten reageren, hoe waardevoller berichten zijn. Populaire berichten krijgen een vergoeding via het GO Point (GOP) systeem. Hieronder zie je officiële aankondiging van AnimalGo: