Nieuwe crypto week 6 - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Nieuwe crypto week 6

Nieuwe crypto overzicht

Elke donderdag bekijken we de nieuwe crypto die zijn toegevoegd aan het platform van Coinmarketcap. Op deze website kun je onder andere alle koersen live volgen en de ranglijst op basis van marktkapitalisatie. Nieuwe munten bekijken kan erg interessant zijn, omdat er soms een aantal hele goede projecten tussen kunnen zitten. Investeer niet blind in een project, maar doe goed je eigen onderzoek. In de lijsten met nieuwe crypto zitten wellicht soms hele mooie projecten, maar doorgaans is meer dan de helft de moeite écht niet waard.

Screenshot van alle nieuwe crypto week 6

In de afgelopen 7 dagen zijn er meer crypto-projecten bijgekomen vergeleken met de voorgaande weken. In de onderstaande afbeelding zie je alle projecten die toegevoegd zijn aan het platform van Coinmarketcap. De screenshot is genomen van het onderdeel /new, ook wel Recently Added genoemd.

Nieuwe munten week 6

Soda Coin

Soda Coin wil de online en offline werelden nauwer met elkaar verbinden. Het team streeft ernaar verschillende velden zoals winkelen, digitale inhoud, cryptocurrency-portemonnee en betalingssystemen in één platform te integreren

3x short Ethereum-token

FTX-shorttokens zijn ERC20- en BEP2-tokens die een hefboomwerking hebben op crypto. Met ETHBULL, een 3x lang ETH-token als voorbeeld, voor elke 1% ETH stijgt in een dag, ETHBULL gaat 3% omhoog; voor elke 1% daalt ETH, ETHBULL daalt 3%.

Gebruikers kunnen leveraged tokens kopen, net als normale tokens op een spotmarkt. Ze hoeven echter geen onderpand, marge, liquidatieprijzen of iets te beheren dat een normale marge-gebruiker moet beheren.

3x long ethereum-token

FTX-hefboomtokens zijn ERC20- en BEP2-tokens die een hefboomwerking hebben op crypto. Met ETHBULL, een 3x long ETH-token als voorbeeld, voor elke 1% ETH stijgt in een dag, ETHBULL gaat 3% omhoog; voor elke 1% daalt ETH, ETHBULL daalt 3%.

Gebruikers kunnen leveraged tokens kopen, net als normale tokens op een spotmarkt. Ze hoeven echter geen onderpand, marge, liquidatieprijzen of iets te beheren dat een normale marge-gebruiker moet beheren.

QURAS

QURAS is opgericht in 2017 en is een geheim contractplatform voor “Privacy 2.0”. Bieden van privacybescherming en beveiligingsoplossingen voor blockchain om meer aangepast te zijn aan de samenleving. QURAS biedt privacy voor de activatransfer van QURAS COIN (XQC), QURAS GAS (XQG), niet-native tokens die het platform gebruiken en andere functies die worden geboden via smart contract.

MalwareChain

MalwareChain is opgestart op 19/11/2019 door een team in de VS en is een startup-project dat tot doel heeft een uniek cybersecurity-ecosysteem te creëren. Op basis van blockchain en beloningen voor zijn knooppunten zal het een groot aantal gebruikers kunnen betrekken bij het opsporen en bestrijden van cyberdreigingen, waardoor mogelijk een nieuw technologisch tijdperk wordt geopend

Tether Gold

XAU ₮ is een digitaal actief dat wordt aangeboden door TG Commodities Limited. Eén XAU ₮-token staat voor één troy fijn ounce goud op een London Good Delivery-goudstaaf. Houders van XAU ₮ verkrijgen de gecombineerde voordelen van zowel fysieke als digitale activa. XAUt-tokenhouders kunnen eigenaar worden van goud terwijl ze de nadelen van fysiek goud vermijden, zoals hoge opslagkosten en beperkte toegankelijkheid.