Nieuwe crypto week 5, 2020 - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Nieuwe crypto week 5, 2020

Nieuwe crypto overzicht

Vandaag kijken we – ja, een dag te laat – naar de nieuwe crypto die in week 5 2020 is toegevoegd aan Coinmarketcap. Deze week zijn WazirX, CitiOs, Korbot, Vomer, Unochain, Gleex, ARC S, MEEToken en Creditcoin toegevoegd aan het grote rankingplatform. We bekijken enkele projecten kort en je kan in een screenshot een overzicht zien van de nieuwe munten van week 5 2020 met daarbij het handelsvolume (afgelopen 24 uur) en de huidige prijs.

Alle nieuwe crypto afgelopen 7 dagen

Hieronder zie je een overzicht van de meest recente toevoegingen aan de website van Coinmarketcap. Daaronder lichten we een aantal projecten kort uit.

Nieuwe crypto week 5 2020

MEETtoken

MEETtoken is een systeem voor het delen van banen en het matchen van werknemers, dat in 2015 is gestart en bedoeld is om werkgevers en werkzoekenden te helpen zich in elkaar in te leven en met elkaar in contact te komen voor een beter leven. MEETtoken is van plan de bestaande markt te reorganiseren, zodat elke groep (werkgevers, werkzoekenden en agentschappen) legitiem kan worden gecompenseerd voor de waarden en rechten van de arbeid in het MEETtoken-ecosysteem door de ontwikkeling van een gedecentraliseerd gedistribueerd platform op basis van de blockchain, en een stimulerend ecosysteem bouwen dat als informatie kan worden gecompenseerd.

Creditcoin

Gelanceerd op 04/04/2019 door een team in de VS, Canada, Zuid-Korea, Nigeria en Estland, wil Creditcoin het gebrek aan kredietstelsel onder de banken in de opkomende markt aanpakken. Mensen die geen toegang hebben tot het banksysteem, moeten lenen van niet-banken. Kredietrecords bij niet-banken worden echter niet geaccepteerd door de banken, omdat ze de gegevens niet kunnen vertrouwen. Het project heeft als doel het probleem op te lossen door de transactiehistorie van een krediet objectief vast te leggen op een openbare blockchain.

Korbot

Korbot (KBOT) is een cryptocurrency-token en werkt op het Ethereum-platform. Korbot heeft een huidige voorraad van 200.000.000 met? in circulatie. De laatst bekende prijs van Korbot is $ 0,078134 USD en daalt de afgelopen 24 uur met -8,04%. Het wordt momenteel verhandeld op 2 actieve markt (en) met $ 54,848,00 verhandeld in de afgelopen 24 uur. Meer informatie is te vinden op https://korbot.io.