Nieuwe crypto week 4, 2020 - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Nieuwe crypto week 4, 2020

Nieuwe crypto overzicht

In de vierde week van het jaar zijn er weer een aantal nieuwe cryptocurrencies toegevoegd aan het platform Coinmarketcap. Gemiddeld gezien zijn het wel minder projecten dan normaal. In deze blog bekijken we de nieuwste cryptovaluta en lichten we er een aantal uit. Let op: Dit is absoluut geen handelsadvies. Sowieso zijn crypto erg volatiel, maar investeren in nieuwe cryptovaluta brengt wellicht nog meer risico met zich mee.

Overzicht nieuwe munten

Hieronder zie je het bekende overzicht van nieuwe munten die zijn toegevoegd. Dit overzicht kun je terugvinden via coinmarketcap/new . Het screenshot is gemaakt om 13:28 op 30 januari 2020

Nieuwe crypto week 4

Keystone of Opportunity & Knowledge (KOK)

KOK werd op 30.09.2019 gelanceerd door een team in Zuid-Korea en heeft als doel een contentplatform te creëren waar iedereen gelijke kansen kan krijgen, content kan delen, een eerlijk rendement kan ontvangen en de vrijheid van creatie kan garanderen.

ExtStock Token

XT is gelanceerd op 01/02/2020 en beweert het officiële ExtStock-token te zijn dat de basis zal vormen voor het toekomstige ExtStock-ecosysteem. Het XT-token werd oorspronkelijk gelanceerd op de Ethereum-blockchain (ERC-20), maar is in de toekomst gepland om het over te dragen naar de eigen ExtChain-blockchain.

City Coin

City Chain, gelanceerd in oktober 2018, is een Proof-of-Stake-munt. Het wil de basis worden voor een Smart City Platform, dat gebruikmaakt van blockchain-technologie om de manier te verbeteren en te moderniseren hoe een stad diensten kan organiseren en leveren aan haar burgers. Liberstad, de eerste privéstad van Noorwegen, heeft naar verluidt de ontwikkeling van City Chain gefinancierd en ondersteund.

MDtoken

MDToken is een valuta die moet worden gebruikt om producten en diensten te kopen en verkopen die zijn ontwikkeld door het team van MDinvest.nl en haar partners. Het doel is webapplicaties en -tools te ontwikkelen met behulp van blockchain-technologie. MDToken is gevestigd in Brazilië en het team is lid van WG Food and Technology Ltd. MDToken is gebouwd op het WAVES-valutaplatform met als doel het token toegankelijk te maken voor gebruikers en met lagere transactiekosten.