Nieuwe crypto van week 14 (2020) op een rijtje - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Nieuwe crypto week 14, 2020

Nieuwe crypto overzicht

Elke week bekijken we alle nieuwe crypto die aan Coinmarketcap worden toegevoegd. Deze week zijn dat er weer eens bijzonder veel. De wereld van cryptocurrencies staat zeker niet stil. Een aantal projecten hebben al een mooie positie binnen Coinmarketcap. Wij bekijken de munten die in de afgelopen 7 dagen zijn toegevoegd in week 14, maar ook een deel in week 13. Het hoogste volume (afgelopen 24 uur) werd behaald door IZEROIUM, ELYSIA en Kingdom Game 4.0. In deze blog lichten we een aantal nieuwe crypto van week 14, 2020 uit! Let op: Dit is absoluut geen handelsadvies.

Alle nieuwe crytpo van week 14, 2020 in een overzicht

In de onderstaande screenshot zie je alle nieuw toegevoegde cryptocurrency aan het platform van Coinmarketcap. Deze screenshot is genomen om 15:22 op 2 april 2020 van deze pagina.

Nieuwe crypto week 14

Kingdom Game 4.0

Kingdom Game is op 24 september 2019 gelanceerd door een team in Belize en Vietnam. Kingdom Game is een op blockchain gebaseerd gamingplatform dat tot doel heeft een duurzaam model voor deeleconomie te bieden. Het ‘Triple win’-model tussen het bedrijf, de agenten en de spelers zal de sleutel zijn tot de duurzame ontwikkeling van Kingdom Game. Kingdom Game 4.0 bezit KDG-tokens, die kunnen worden gebruikt voor betaling, waardeborging en ontwikkeling van het productecosysteem van Kingdom Game.

ELYSIA

Elysia is een digitale P2P-marktplaats die kopers en verkopers van onroerend goed wereldwijd met elkaar verbindt. Het project is bedoeld om vastgoedontwikkelaars te helpen bij het uitgeven en opsommen van ‘vastgoedtokens’ op hun white-label platform, zodat kopers kunnen zoeken en vergelijken voor investeringsmogelijkheden in onroerend goed. Tokens aangeboden op het Elysia-platform vertegenwoordigen 1) eigendom van het onroerend goed, 2) eigen vermogen in een juridische structuur die het actief bezit, 3) een belang in door het onroerend goed gedekte schuld en 4) inkomstenstroom op basis van kasstromen uit de Bedrijfsmiddel. Het Elysia-token (EL) wordt gebruikt voor transacties zoals registratievereisten voor deelname aan ecosystemen, transactiekosten voor onroerendgoedtokens, transactiekosten voor onroerendgoedtokens, investeringskosten voor portefeuillegoederen en is een betaalmiddel voor de overdracht van waarde aan alle deelnemers aan de Elysia-ecosysteem.