Nieuwe crypto week 13: van Vanta Network tot Cryptoinvest - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Nieuwe crypto week 13: van Vanta Network tot Cryptoinvest

Elke week bekijk ik de nieuwe munten die zijn toegevoegd op Coinmarketcap. De ene keer zijn dit ware ruwe diamanten, maar ook vaak zijn het rare projecten. Toch is het zeker de moeite waard om alle nieuwe blockchainprojecten en cryptocurrencies te bekijken. Ook crypto zoals EOS en Ethereum hebben ooit in deze lijsten gestaan. Wie toen op had gelet en de potentie had gezien, was nu een rijk iemand. Deze week behandelen we de crypto van de afgelopen 7 dagen. Ik licht een aantal nieuw toegevoegde crypto even toe. Deze heb ik willekeurig uitgekozen. Onderstaande (uitgelichte) crypto moet je niet zien als handelsadvies.

Alle nieuwe crypto in een screenshot

Deze screenshot is genomen van de website Coinmarketcap op 28 maart 2019 om 15:15 en bevat de nieuw toegevoegde munten van de afgelopen 7 dagen. Wil je verder terug in de tijd met nieuwe munten, dan kan je het archief van nieuwe crypto bekijken. Hieronder zie je de screenshot.

Nieuwe munten week 13

Een aantal nieuwe crypto van week 13 uitgelicht

Een aantal nieuwe toegevoegde projecten nader bekeken

VANTA

VANTA wil het eerste gedecentraliseerde netwerk ter wereld zijn dat snelle en goedkope ontwikkeling en bediening van schaalbare services mogelijk maakt die een oneindige connectiviteit bieden.

In VANTA zullen deelnemende nodes concurreren om bij te dragen aan het real-time verbinden, verzenden en verwerken van gegevens op het netwerk, wat een goedkoop en hoog beschikbaar intelligent netwerk zal opleveren. Door dit competitieve systeem te combineren met verifieerbare willekeur, zal VANTA een consensusalgoritme bevatten dat de schaalbaarheid en efficiëntie zal vergroten.

Bekijk een review van dit project op Youtube door het kanaal Crypto Surge.

OLXA

Over OLXA heb ik niet veel te melden. Het lijkt op een doorsnee cryptocurrency. De website meldt het volgende:

OLXA is cryptocurrency die u overal en altijd kunt uitgeven

  • Veilig, privé en anoniem
  • Snelle, directe en lage kosten
  • Gedecentraliseerd via Ethereum Blockchain-technologie

Ik ben geen groot fan. Wellicht dat er in de toekomst nog veel ontwikkelingen zijn en dat dit als basis wordt gebruikt, anders is het een duidelijke nee van mijn kant. Het volgende project op de lijst genaamd Qredit, lijkt hetzelfde te zijn. Zij geven wel beloningen aan gebruikers van de cryptovaluta als extra. Ook hier ben ik nog niet er van gecharmeerd. Het biedt weinig tot geen vernieuwing. Grote voordelen zijn wel dat het project werkende apps op de Play Store én Apple Store heeft.

Buckhath (BHIG)

Volgens de eigen website van het project:

“Wij zijn een particuliere groep van investeerders die bijeenkwamen om onze middelen, ervaring en kennis te bundelen. We zijn van plan onze rijkdom aan middelen en talenten te gebruiken om waarde te creëren in ons cryptocurrency-token. We zullen deze waarde verbeteren door het hebben van beloningen en incentives. De grootte en de frequentie van deze beloningen zijn uitsluitend afhankelijk van de prestaties van BHIG. We willen de ‘must-have’ zijn in alle Crypto-portfolio’s.

We hebben het gevoel dat BHIG succesvol is en dat BHIG ons succes deelt met Public Investors en dit kan opbouwen tot een opmerkelijke en succesvolle community.

Het is duidelijk dat ‘proof is in the pudding’ zoals wij Britten graag zeggen. In de loop van de tijd zullen we dit bewijs leveren.”

CryptoInvest

Als laatste in de lijst van de afgelopen zeven dagen staat CryptoInvest. Volgens de eigen website:

“ Onze gebruikers kunnen hun investeringen volgen vanaf het moment van initiële investering, prijswijzigingen en het daadwerkelijke rendement op de investering die zij in die specifieke periode hebben opgebouwd.

Het CryptoInvest-team bestaat uit een groep individuen met een multidimensionale benadering van blockchaintechnologie en -ontwikkeling. Bij CryptoInvest willen we het beste masternodegebruik mogelijk maken. CryptoInvest kan alle Masternode-munten bevatten die aan het platform zijn toegevoegd. Vermeldingen op CryptoInvest zullen beschikbaar zijn via betaalde lijsten door de respectieve munten of door een stemming door de CTT-gemeenschap. Er worden vergelijkingshulpmiddelen beschikbaar gemaakt, evenals wekelijkse rapporten over welk project om in te investeren, zowel nieuw als binnenkort. Gebruikers kunnen elk project beoordelen en aanbevelingen plaatsen in het bloggedeelte.” Het project heeft een uitgebreide roadmap en zet vol in op masternodes. Een interessant project om te volgen. Ik zet deze op mijn “volg”-lijst.