Nieuwe crypto week 10, 2020 - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Nieuwe crypto week 10, 2020

Nieuwe crypto overzicht

Het is weer donderdag! Dat betekent dat we weer gaan kijken naar de nieuwe crypto in de wondere wereld van crypto. Deze week zijn er weer een aantal nieuwe projecten toegevoegd. Deze week zijn er geen nieuwe crypto toegevoegd die in de afgelopen week een echt groot volume hebben gedraaid. Alleen Hubi Token heeft een enorm volume in de afgelopen 24 uur. In deze blog bekijken we een aantal nieuw toevoegde crypto van de afgelopen 7 dagen. Ook zie je een overzicht met álle nieuwe crypto die aan Coinmarketcap is toegevoegd.

Overzicht in een afbeelding

Hieronder zie je een overzicht van Coinmarketcap. Deze hebben we genomen op donderdagochtend 5 maart. Hier zie je de nieuwe crypto die aan het platform van Coinmarketcap is toegevoegd.

Nieuwe crypto week 10 2020

Bitgrin

Gelanceerd op 31 januari 2019 door een anoniem team van ontwikkelaars, beschrijft Bitgrin zichzelf als een gedecentraliseerde, open-source en privacygerichte cryptocurrency die is gebouwd op Mimblewimble. Transacties zijn standaard privé. Bitgrin is gevorkt van Grin en heeft zijn maximale voorraad afgetopt op 21.000.000 XBG.

Hubi Token

HUB wordt uitgegeven in overeenstemming met HB Global Blockchain Foundation Limited, gevestigd in Singapore. Als het wereldwijde token dat Hubi-ecosysteem verbindt, is de totale uitgifte van HUB constant op 5 miljard zonder extra uitgiften, private plaatsingen, ICO’s en gratis toegang.

LegalBlock

Het LBK-project is opgezet om de blinde vlek op de legale markt aan te pakken en streeft ernaar online juridische diensten te verlenen. Klanten kunnen juridisch advies krijgen met betrekking tot online contracten, contracten aangaan en online ondertekende contracten worden in het Ethereum-netwerk opgeslagen als hash-waarden om vervalsing te voorkomen. In het proces kunnen klanten LBK-tokens gebruiken om online juridische diensten tegen lagere kosten te krijgen.