Nieuwe crypto week 1, 2020 - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Nieuwe crypto week 1, 2020

Nieuwe crypto overzicht

Het nieuwe jaar begon in de eerste paar dagen redelijk. Daarna volgde een flinke stijging. Bitcoin – en daarna de altcoins – leken er weer zin in te hebben. Misschien dat het geopolitieke nieuws hier een extra impuls voor was. Kenmerkend dat de voorspellingen van de TA’ers en andere consultants de koers in de eerste dagen van januari somber inzagen, maar pas na de stijging weer hoopvol. Nu is het weer aan het dalen. Misschien moet je juist het tegenovergestelde doen wat crypto-voorspellers zeggen? Ondanks de daling zijn er weer veel nieuwe crypto en nieuwe munten toegevoegd aan de cryptowereld. Hieronder bekijk ik de korte lijst van nieuwe crypto van week 1 2020. Ook licht ik er een aantal uit. Let op: dit is absoluut geen handelsadvies.

Overzicht nieuwe crypto week 1 2020 in een screenshot

In de onderstaande screenshot, genomen van Coinmarketcap/new om 10:20, zie je een overzicht van de nieuwe munten van de afgelopen 7 dagen. De grootste opvaller is ROAD (ROAD) met een volume van iets minder dan 20.000.000. QURA Global kent een stijging van bijna 150% in de afgelopen 24 uur. Daarnaast heeft MarcoPolo Protocol ook een mooi volume van iets meer dan 300.000 Amerikaanse Dollar.

Nieuwe crypto week 1 2020

Tachyon-protocolTachyon Protocol (IPX)

Tachyon Protocol is een gedecentraliseerd internetprotocol dat is gelanceerd door een samenwerking tussen V SYSTEMS en X-VPN. Het doel: een vertrouwd, stabiel, snel, betrouwbaar en transparant gedecentraliseerd informatienetwerk opzetten. Door technieken van DHT, blockchain, UDP en codering te implementeren, zet Tachyon Protocol zich in voor het bouwen van de volgende generatie TCP / IP, die een zelfvoorzienende internetomgeving kan bieden met een hoge beveiliging, ontraceerbaarheid, beschikbaarheid en maximale netwerksnelheid.

Cryptobucks (CBUCKS)

CRYPTOBUCKS werd op 28 december 2019 gelanceerd door een team in Londen en is een peer-to-peer-platform dat gebruikers een snelle en gemakkelijke manier biedt om cryptoassets en copytrade te kopen en verkopen met behulp van blockchain-technologie. Er is verder weinig bekend over het project.

MarcoPolo Protocol (MAP)

MarcoPolo Protocol (MAP) beschrijft zichzelf als een peer-to-peer elektronische cashsysteeminfrastructuur. Het is gericht op het bereiken van blockchain-wereld openbare keten TPS-delen en intelligente planning. Het peer-to-peer elektronische geldsysteem heeft als doel een onbeperkte uitbreiding van TPS en optimale GAS-vergoedingen te bieden. In de onderstaande video zie je een introductie van het project.

SpectreSecurityCoin  (XSPC)

Spectre Security Coin wil de kloof overbruggen tussen ontwikkelaars van cryptomunten en beveiligingsprofessionals. Veel muntontwikkelaars hebben een uitgebreide infrastructuur nodig om hun dagelijkse activiteiten te onderhouden, terwijl hobbyisten, investeerders en handelaren muntontwikkelaars nodig hebben om dit veilig en professioneel te doen. Door middel van educatie en risicobeoordeling wil het project cryptoprojecten helpen bij het vinden en oplossen van veel problemen voordat ze worden uitgebuit.

ROAD (ROAD)

ROAD-Distributed Internet of Vehicles is een economisch systeem op basis van auto-grootboek. ROAD – beweert de eerste te zijn die het concept van grootboek voorstelde, het grootboek is in dit geval een interactie- en boekhoudsysteem voor de volledige levenscyclus van de auto. Meer informatie kun je bekijken op de eigen website. https://roadpro.io/