Nieuwe crypto eerste twee weken van augustus 2019 - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Nieuwe crypto eerste twee weken van augustus 2019

Elke dag weer worden er nieuwe cryptocurrencies gelanceerd. Het ene project is succesvol, veel andere projecten zullen nooit een belangrijke rol van betekenis spelen. Mensen die op zoek zijn naar ruwe diamanten in de cryptowereld, doen er goed aan om de lijsten met nieuwe cryptocurrencies door te nemen. Deze week bekijken we de nieuwe crypto van de eerste twee weken van augustus 2019. Je ziet een overzicht in een screenshot en enkele projecten die wellicht interessant zijn worden uitgelicht.

Een overzicht van de nieuwe crypto in een screenshot

Via Coinmarkcap/new kun je een overzicht bekijken van alle projecten die zijn toegevoegd aan het platform. De eerste weken van augustus 2019 zie je in het onderstaande overzicht terug.

Nieuwe munten augustus 2019

Enkele crypto uitgelicht

Enkele projecten die opvallen uit de lijst van nieuwe crypto van de eerste weken van augustus 2019.

Zeux

Zeux is een bank en betaaldienst. Zeux kan u helpen uw uitgaven bij te houden en u in staat te stellen verschillende spaar- en beleggingsproducten op de markt te bekijken. Met een paar tikken wordt het openen van de rekening allemaal in de app afgehandeld en wordt u gewaarschuwd wanneer het klaar is om geld over te maken. Snel, eenvoudig en het beste van alles, u kunt dit allemaal in één weergave bekijken.

Blockium

Blockium is een financieel gamification-platform dat slimme P2P-technologie gebruikt om handelscompetities aan te bieden op aandelen, crypto, FX en indices van de beste wereldwijde beurzen. De applicatie biedt een innovatieve mogelijkheid voor handelaren om financiële vaardigheden uit te voeren met vrienden en vreemden, en grote dagelijkse winsten te maken.

xEURO

xEURO (xEUR) is een token op de Ethereum-blockchain die EUR vertegenwoordigt.

Het kan worden overgedragen op de blockchain, dit betekent: snel, goedkoop en zonder tussenpersonen zoals banken of financiële bedrijven, en niemand kan ze in beslag nemen of blokkeren.

Tegelijkertijd is de prijs van het token, in tegenstelling tot veel andere cryptocurrencies, niet volatiel, u kunt uw tokens op elk moment ruilen voor de prijs van één euro per token: stuur de tokens naar het slimme contractadres en u zult ontvang euro’s op uw account. Het is als reischeques maar op de blockchain.

Het gebruik van tokens is veel veiliger dan creditcards, vooral voor betalingen op internet. En u kunt tokens gebruiken in slimme contracten, dus het is programmeerbaar geld. Om xEUR om te wisselen naar EUR en vice versa, moet u de gebruikersidentificatieprocedure van cryptonomica.net doorstaan. Nadat u de KYC-procedure hebt doorlopen, kunt u xEUR-tokens automatisch in euro’s omwisselen en omgekeerd.

Exchange wordt verzorgd door de erkende financiële instelling Etna Development OÜ (Estland), die ook Stex Exchange exploiteert, een van de meest transparante van de grootste crypto-beurzen (zie rapporten van ‘The Tie’ onderzoeken), vertrouwd door meer dan 300.000 gebruikers van meer dan 100 landen.

Technisch gezien is xEuro een ERC20-token op de Ethereum-blockchain en wordt het al ondersteund in bijna alle Ethereum-portefeuillesoftware, zoals Metamask, Trust Wallet, MEW, Mist etc. xEUR wordt beheerd door smart contract: 0xe577e0B200d00eBdecbFc1cd3F7E8E04C70476BE