Nieuwe blockchain-app maakt uitbraak Coronavirus inzichtelijk - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Nieuwe blockchain-app maakt uitbraak Coronavirus inzichtelijk

Coronavirus Blockchain

Acoer, een ontwikkelaar van apps die gebaseerd zijn op blockchain, heeft een nieuwe app ontwikkelt. In deze blockchain-based app kunnen gebruikers de uitbraak van het Coronavirus volgen. De applicatie maakt gebruik van een HashLog-datavisualisatie engine om informatie over de uitbraak van het Coronavirus te verzamelen en in realtime te weergeven. De gegevens worden onder andere opgehaald van het Centrum For Disease Control and prevention en de World Health Organisation.  

Blockchain app voor Coronavirus

Met de blockchain- app kunnen gebruikers gegevens bekijken zoals sterfgevallen, bevestigde gevallen en terugvorderingen. Sorteer- en filtermogelijkheden voor interactief bekijken zijn inbegrepen, evenals de lijst met trends in de loop van de tijd.

Het Coronavirus HashLog-dashboard werkt samen met Hedera Hashgraph, een in Dallas gebaseerd gedistribueerd openbare blockchain, om onderzoekers, wetenschappers en journalisten informatie te geven over hoe het virus zich verspreidt en trends in de loop van de tijd. De tracker maakt gebruik van openbare gegevens, waaronder gegevens van de in Atlanta gevestigde Centers for Disease Control and Prevention en de Wereldgezondheidsorganisatie, die beide de gevaarlijke uitbraak nauwlettend in de gaten hebben gehouden en het grootste deel van het onderzoek naar het virus hebben uitgevoerd.

Live trends over het virus

Met de Coronavirus HashLog kunnen gebruikers visuele gegevens en trends live zien. Dat omvat bevestigde gevallen, sterfgevallen en herstel per honderd infecties, trends in de tijd, interactieve weergaven met sorteer- en filtermogelijkheden en de mogelijkheid om rechtstreeks uit visualisaties te downloaden of te extraheren.

Het dashboard

HashLog zorgt voor realtime visualisatie van Coronavirus-gegevens en trends, waaronder:

  • Bevestigde gevallen
  • Sterfgevallen en herstel per honderd infecties
  • Trends in de tijd
  • Interactieve weergaven met dynamische sorteer- en filtermogelijkheden
  • Mogelijkheid om rechtstreeks uit visualisaties te downloaden of te extraheren

Over Acoer

Acoer bouwt blockchain-compatibele applicaties om te zorgen voor computationeel vertrouwen, transparantie en auditeerbare gegevens voor een veilige en fraudebestendige omgeving. Acoer wordt aangedreven door het bouwen van bruikbare software en streeft naar interoperabiliteit per ontwerp door middel van open applicatie-programmeerinterfaces (API’s). Wij geloven dat blockchain en Distributed Ledger Technologies (DLT) computationeel vertrouwen bieden om onze software tot een bron van waarheid te verheffen. Voor meer informatie, bezoek de officiële website .

Over Hedera

Hedera is een gedecentraliseerd openbaar netwerk waar iedereen een stukje cyberspace kan maken om transacties af te handelen, te spelen en te socialiseren in een veilige, vertrouwde omgeving. Ontwikkelaars kunnen veilige, eerlijke, razendsnelle gedecentraliseerde applicaties bovenop het Hedera-platform bouwen. Mede-oprichters Dr. Leemon Baird en Mance Harmon bedachten en ontwikkelden de baanbrekende hashgraph-technologie na hun werk bij de United States Air Force Academy en als oprichters van Trio Security, BlueWave Security en Swirlds, Inc.