Neo kopen en gratis GAS ontvangen. iDEAL betalen - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Neo kopen en gratis GAS ontvangen. iDEAL betalen

NEO GAS Wat is NEO en wat is GAS

Het NEO platform kan voor enige verwarring zorgen. Dit is logisch, omdat het project een ingewikkelde historie heeft. Je krijgt, als je Neo bezit, GAS uitgekeerd. In deze blog kijken we uitgebreid naar NEO en GAS. Ook laten we je de beste manier zien om NEO te kopen met iDEAL en hoe je dan gratis GAS krijgt. Daarnaast lees je de uitgebreide uitleg over wat NEO precies is, wat voor geschiedenis deze cryptovaluta heeft en een antwoord op de veel gestelde vraag: Wat is GAS?

Koop hier NEO met iDEAL en ontvang maandelijks GAS

Wat is NEO? De geschiedenis

Neo is ooit opgestart onder de naam AntShares (ANS) in 2014. AntShares is ontworpen door Da Hongfei en Erik Zhang. Na de aankondiging en lancering werd het ook wel het eerste blockchain-platform van China genoemd. In 2016 zagen de makers van AntShares dat de vraag naar oplossingen met blockchaintechniek erg in trek waren. Zij registreerden het bedrijf OnChain, dat zich focust op financiële oplossingen op de blockchain. In 2017 werd de naam van de cryptovaluta AntShares verandert naar NEO.

NEO en OnChain komen beiden uit Shanghai. Dit wordt gezien als een pluspunt, maar ook als minpunt. De Chinese regelgeving heeft een grote invloed op de gehele wereld van cryptocurrencies. NEO heeft een goede positie om met de mensen die deze regels maken te onderhandelen. Ze zijn echter wel afhankelijk van deze regels.

Het concept van NEO

Het platform en product genaamd Neo is nog steeds in ontwikkeling. De NEO Whitepaper (link) is meer een idee dan een uitleg over hoe de valuta en het platform werkt. In het kort: Neo is een ecosysteem met smart contracts (slimme contracten), net als Ethereum. Het laat gebruikers het opslaan en handelen in digitale bezittingen automatiseren. Het einddoel is een “Smart Economy” invoeren. Neo maakt hierbij gebruik van de almaar evoluerende technologieën en de samenwerking met Chinese autoriteiten.

Koop hier NEO met iDEAL en ontvang maandelijks GAS

NEOContracts

De smart contracts op het Neo-netwerk heten NeoContracts. Een van de grootste hindernissen van slimme contracten is dat het resultaat op het gehele netwerk betrouwbaar nagemaakt moeten kunnen worden. Als een contract op de blockchain in een referentie wordt gebruikt, kan het geen verschillende resultaten hebben. Er moet een consensus bereikt worden.

Timestamps– Misschien wil je wel een smart contract gebruiken om automatische betalingen aan een werknemer te doen. Of een betaling doen aan een leverancier. Het contract moet dan weten wat de datum en tijd is. Om tijd consistent te weergeven gebruikt NEO timestamps voor elk nieuw block op de NEO blockchain. Een nieuw block wordt elke 15 seconden toegevoegd.

Dataopslag- Data in NeoContracts kan privé worden opgeslagen. Deze data kan dan alleen worden geraadpleegd door deelnemers aan het contract. Ook kan data worden opgeslagen in een globale context. Dan kan het geraadpleegd worden door alle contracten op het netwerk.

De tokens op het platform: NEO en GAS

Het platform maakt gebruik van twee soorten tokens: NEO en GAS. Dit zijn cryptografische valuta waardoor het netwerk draaiende blijft. Beiden tokens hebben een maximale uitgave van 100 miljoen tokens.

Neo tokens vertegenwoordigen aandelen in de Neo markt en kunnen niet worden opgesplitst. Mensen die NEO bezitten hebben stemrecht binnen het ecosysteem en het recht op dividend. Dit wordt uitgekeerd in GAS. 50 miljoen tokens werden er na de crowdfundingcampagne uitgekeerd.

Wat is GAS

De cryptovaluta GAS kan worden gezien als de brandstof van het NEO ecosysteem. Voor de meeste handelingen op het Neo-netwerk moet een kleine fee gebruikt worden. Dit gebeurt in GAS. Dit betaal je bijvoorbeeld om een slim contract aan te maken. Mensen die Neo bezitten krijgen GAS uitgekeerd als dividend.

NEO en GAS zijn eigenlijk geen cryptovaluta’s

Deze munten zijn officieel ‘crypto-equities’. Deze beslissing is genomen om zo gemakkelijker de samenwerking aan te gaan met de Chinese overheid en andere belangrijke instellingen. Dit is ook een van de redenen waarom de munt zo populair is. Veel mensen blijven echter NEO en GAS cryptocurrencies noemen. Wij houden deze term ook aan voor deze twee crypto-equities.

Koop hier NEO met iDEAL en ontvang maandelijks GAS

Neo kopen met iDEAL en automatisch GAS ontvangen

NEO kopen kan bij veel aanbieders, ook met iDEAL. Bij veel cryptocurrency brokers kan je echter geen GAS als dividend uitgekeerd krijgen. Dit kan bij een van onze favoriete aanbieders Bitvavo wel. Lees ook: Bitvavo review. Elke dag wordt de stand van NEO in jouw Bitvavo account bijgehouden. Maandelijks krijg je dividend in de vorm van GAS uitgekeerd. Op de onderstaande afbeelding zie je de mail die je krijgt van Bitvavo.

Alle aanbieders van NEO

In het onderstaande overzicht zie je alle aanbieders van NEO. Let op: Niet bij alle brokers ontvang je automatisch GAS. Dit is bij de bovenste, Bitvavo, wel het geval.

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.