Handel de eerste 1000 euro aan crypto gratis via deze link!

NEO kopen met Changelly of een exchange

NEO kopen

NEO is een zeer populaire Chinese cryptocurrency. Het platform wordt ook zeer door Nederlandse fans gewaardeerd. Je kan NEO in Nederland niet direct met iDEAL kopen, maar wel gemakkelijk omruilen tussen andere cryptocurrencies. Hier raden wij de website Changelly (gratis account) voor aan. Daarnaast kun je NEO kopen via een exchange. Dit is een optie die wij als tweede optie aanraden. Voor beginners is Changelly erg handig. In deze blog behandelen wij deze twee opties om NEO te kopen.

Klik hier om direct NEO met iDEAL te kopen!


Deze crypto via Changelly omruilen

De website Changelly  (gratis account)is een van de goedkoopste manieren om aan NEO te geraken. Wij hebben een handige guide geschreven over Changelly. Deze kun je vinden onder de naam: Hoe werkt Changelly? In het kort werkt het als volgt: Je koopt eerst Bitcoin of een andere aangesloten coin van Changelly. Daarna maak je een NEO-wallet aan. Je ruilt op de website nu tussen deze twee cryptocurrency. Om Bitcoin te kopen kan je via de onderstaande tabel een aanbieder uitkiezen. Deze zijn betrouwbaar en uitgetest door ons.

We hebben nu een hele leuke actie voor (nieuwe) gebruikers in samenwerking met onze favoriete exchange. Je handelt de eerste 1000 euro helemaal gratis! Bekijk de prijzen in de onderstaande widget of registreer direct via onze link om gebruik te maken van de aanbieding.

NEO kopen via een exchange

Er zijn meerdere exchanges aangesloten die NEO verhandelen. Je kan via de website coinmarketcap in het tabblad van NEO, #Markets, zien welke exchanges er op dit moment deze coin aanbieden. Je maakt een account aan op een exchange naar keuze. Onze voorkeur voor NEO is Cryptopia (gratis account, 5000 euro per dag limiet). Daarna koop je Bitcoin en verstuur je deze naar de exchange. Je ruilt dan op tussen de markten BTC/NEO. Als dit is gelukt raden wij aan om de Neo te versturen naar een (offline) wallet of hardware wallet. Je kan op de officiële NEO-website lezen hoe je deze aanmaakt. Kies voor grotere hoeveelheden altijd voor de meest veilige optie. Zo raak je jouw cryptovaluta niet snel kwijt. Teveel geld op een exchange laten staan, zijn wij zeker geen fan van.

Ook interessant
NEM (XEM) kopen met iDEAL, Bitcoin en Changelly