Home Cryptocurrency kopen NEO kopen met Changelly of een exchange

NEO kopen met Changelly of een exchange

DELEN
NEO kopen

NEO is een zeer populaire Chinese cryptocurrency. Het platform wordt ook zeer door Nederlandse fans gewaardeerd. Je kan NEO in Nederland niet direct met iDEAL kopen, maar wel gemakkelijk omruilen tussen andere cryptocurrencies. Hier raden wij de website Changelly (gratis account) voor aan. Daarnaast kun je NEO kopen via een exchange. Dit is een optie die wij als tweede optie aanraden. Voor beginners is Changelly erg handig. In deze blog behandelen wij deze twee opties om NEO te kopen.

Klik hier om direct NEO met iDEAL te kopen!


Deze crypto via Changelly omruilen

De website Changelly  (gratis account)is een van de goedkoopste manieren om aan NEO te geraken. Wij hebben een handige guide geschreven over Changelly. Deze kun je vinden onder de naam: Hoe werkt Changelly? In het kort werkt het als volgt: Je koopt eerst Bitcoin of een andere aangesloten coin van Changelly. Daarna maak je een NEO-wallet aan. Je ruilt op de website nu tussen deze twee cryptocurrency. Om Bitcoin te kopen kan je via de onderstaande tabel een aanbieder uitkiezen. Deze zijn betrouwbaar en uitgetest door ons.

NEO kopen via een exchange

Er zijn meerdere exchanges aangesloten die NEO verhandelen. Je kan via de website coinmarketcap in het tabblad van NEO, #Markets, zien welke exchanges er op dit moment deze coin aanbieden. Je maakt een account aan op een exchange naar keuze. Onze voorkeur voor NEO is Cryptopia (gratis account, 5000 euro per dag limiet). Daarna koop je Bitcoin en verstuur je deze naar de exchange. Je ruilt dan op tussen de markten BTC/NEO. Als dit is gelukt raden wij aan om de Neo te versturen naar een (offline) wallet of hardware wallet. Je kan op de officiële NEO-website lezen hoe je deze aanmaakt. Kies voor grotere hoeveelheden altijd voor de meest veilige optie. Zo raak je jouw cryptovaluta niet snel kwijt. Teveel geld op een exchange laten staan, zijn wij zeker geen fan van.

DELEN
Vorig artikelBitconnect kopen via een exchange (BCC)
Volgend artikelWaar kun je welke cryptocurrency kopen?
Edwin is de oprichter van Bitcoinsaltcoins.nl. Sinds 2012 investeert hij in cryptovaluta. Ooit begon hij (te laat) met Bitcoin, maar wel op tijd met Litecoin. Toen hij zijn eerste winst maakte met LTC, was Edwin verkocht. Sindsdien volgt hij al het cryptocurrency nieuws. Zijn cryptopassie kan hij sinds 2017 kwijt op Bitcoinsaltcoins.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here