NEM (XEM) kopen met iDEAL, Bitcoin en Changelly - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

NEM (XEM) kopen met iDEAL, Bitcoin en Changelly

Als je interesse hebt in NEM kopen, dan kun je dit op verschillende manieren doen. De eerste optie die wij hieronder geven is de beste voor de beginner. Als je iets meer gevorderd bent in de wereld van cryptovaluta, kan je proberen om optie 2 te proberen. Deze munt is vanaf de grond af aan opgebouwd qua code. Je kan NEM kopen direct met iDEAL via Litebit. Een andere mogelijkheid is, als je bijvoorbeeld al Bitcoin, Ethereum of NLG hebt, is direct omruilen tegen lage kosten via Changelly. Hieronder vind je meerdere manieren om XEM te kopen. De afkorting van NEM op de exchanges is XEM. Dit melden we nog even om verwarring te voorkomen.

Klik hier om direct NEM (XEM) met iDEAL te kopen!


NEM kopen met iDEAL

Met het onderstaande stappenplan kun je snel en gemakkelijk deze cryptovaluta kopen. Voordeel van deze methode is dat je niet persé een wallet hoeft aan te maken. Dit kan prima voor kleine hoeveelheden. Grote hoeveelheden kun je het beste opslaan in een paper wallet of hardware wallet. Volg de onderstaande stappen om via iDEAL te kopen.

  • Ga naar Litebit via deze link
  • Maak gratis een account aan als je deze nog niet hebt
  • Kies de markt NEM (XEM)
  • Voer het aantal XEM dat je wilt hebben in. Je kan ook het aantal euro invullen dat je uit wilt geven. Dan krijg je direct te zien hoeveel van deze cryptovaluta je er voor terugkrijgt.
  • Voer een ontvangstadres in of gebruik de wallet van Litebit als je zelf geen NEM wallet hebt
  • Betaal met iDEAL
  • Je hebt binnen een paar minuten de cryptovaluta in jouw wallet staan

XEM kopen via een exchange

Je kan ook eerst Bitcoin kopen om deze over te maken naar een Exchange. Zie bovenstaand screenshot van de aangesloten exchanges (screenshot 7 november 2017). Je koopt eerst Bitcoin bij een van de aanbieders uit de onderstaande tabel. Daarna maak je deze over naar de exchange. Hier ruil je naar NEM (XEM) toe. Deze kan je dan weer uitbetalen naar een wallet.

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.

Cryptovaluta omruilen naar NEM

Je kan via Changelly (gratis account) tegen lage kosten cryptocurrency omruilen. Wij hebben hier een uitgebreide uitleg over geschreven, die je kan vinden via de link: Cryptocurrency omruilen bij Changelly. Zo kan je bijvoorbeeld Ether omruilen tegen NEM, maar ook BTC, LTC etc. Je moet hier wel een wallet voor hebben van beide munten.

NEM kopen