Nebulas: Informatie en hoe NAS kopen - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Nebulas: Informatie en hoe NAS kopen

Volgens de makers van Nebulas is de blockchain een vruchtbare voedingsbodem voor een creatieve revolutie. De aanleiding tot transformatieve ideeën en baanbrekende technologieën. De blockchain als leidraad voor een beschaving waar samenwerking, inclusie en de belangen van de samenleving samenkomen. De blockchain als het sociale contract van de toekomst, dat is wat de makers van NAS als visie hebben. Maar hoe vertalen zij deze visie nou naar een cryptocurrency? Het is in ieder geval duidelijk dat ze verlangen naar een grote betrokkenheid bij gebruikers en ontwikkelaars!

Koop direct Nebulas (NAS) met iDEAL

De filosofie achter Nebulas

Nebulas is een next generation publieke blockchain met als doel een continu ontwikkelend ecosysteem. Volgens de makers van NAS kan dit bereikt worden met een grote betrokkenheid van gebruikers en ontwikkelaars. Daarom hebben de makers van de crypto veel tijd en energie gestoken in de manieren waarop zij deze betrokkenheid kunnen vergroten. Op 31 december 2018 zal de officiële lancering plaatsvinden van Nebulas Nova 1.0, een nieuw Mainnet.

Vergroten van betrokkenheid bij gebruikers en ontwikkelaars

De makers van Nebulas verlangen naar een grote betrokkenheid van gebruikers en ontwikkelaars bij de cryptocurrency. In hun visie zeggen ze ook “Vraag niet wat blockchain voor u kan doen, vraag wat je kunt doen voor blockchain”. In hun PowerPoint over hun filosofie verwoorden ze deze betrokkenheid ook mooi: Users who really use en Developers who really build. Ze zorgen voor deze stimulering door PoD (Proof of Devotion) en DIP (Developer Incentive Protocol). Hier lees je verder in de blog meer over.

PoD (Proof of Devotion) en DIP (Developer Incentive Protocol)

PoD geeft invloedrijke gebruikers van Nebulas de kans om een boekhouder te worden. Dat zal deze gebruikers motiveren om bij te dragen aan de veiligheid en stabiliteit van de cryptocurrency. DIP geeft ontwikkelaars prikkels om waardevolle smart contracts te maken en DApps. Dat helpt bij het opbouwen van een ecosysteem van positieve feedback voor de ontwikkelaars community.

Nebulas Nova 1.0 (lancering 31 december 2018)

Nebulas Nova 1.0 is het nieuwe Nebulas mainnet dat wordt gelanceerd op 31 december 2018. Het gegevenslandschap wat nu nog een ongeorganiseerde chaos is, zal dan veranderen in een landschap van geordende en vindbare waarde. Hierdoor wordt de komst van waardevolle blockchain-applicaties versneld. De kernfuncties van Nebulas Nova omvatten de Nebulas Rank, om de waarde van gegevens op de keten te meten en orde te geven. En het Developer Incentive Protocol, om de native on-chain incentive voor ontwikkelaars te bieden om waardevolle blockchain-applicaties te bouwen.

Nebulas kopen

Bij de onderstaande aanbieders kan je Nebulas kopen of een andere crypto. Daarmee kan je op een exchange NAS kopen.

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.