Monsterlijk groot 369MB-block verwerkt op Bitcoin SV - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Monsterlijk groot 369MB-block verwerkt op Bitcoin SV

austin-distel-21GWwco-JBQ-unsplash
Photo by Austin Distel on Unsplash - www.distel.com

Blockchain-serviceprovider TAAL heeft het grootste blok tot nu toe verwerkt op Bitcoin SV – 369 MB groot en bevat 1,3 miljoen transacties. Blockchain SV timmert de afgelopen jaren hard aan de weg en staat nu op een mooie zesde plek op Coinmarketcap. Toch blijft BSV, net als Bitcoin Cash, controversieel. Waar een grote groep mensen roept dat het de écht Bitcoin is, zoals Satoshi Nakamoto het heeft bedoelt, meent een andere groep dat dit het absoluut niet is. Bitcoin Satoshi Vision heeft een monsterlijk groot block verwerkt van 369MB; een mijlpaal!

Gevolg van onderlinge competitie in China

TAAL heeft de mijlpaal op Twitter aangekondigd . Het blok is een orde van grootte groter dan alles wat momenteel haalbaar is op Bitcoin (BTC) of Bitcoin Cash (BCH). Jerry Chan, Chief Executive Officer (CEO) van TAAL zei tegen Cointelegraph https://cointelegraph.com/ dat de transacties voornamelijk werden verwerkt door gebruikers van een applicatie uit China, die met elkaar concurreerden om te zien wie de meeste transacties kon creëren in een wedstrijd die was ontworpen om te testen de transactiemogelijkheden van het netwerk. Het volgt op de hielen van een blok met 1,1 miljoen transacties verwerkt op 13 mei.

Live BSV koers en direct kopen

Bitcoin SV kopen is erg eenvoudig en kan gewoon met iDEAL.

Jerry Chan van TAAL aan het woord

“We willen het genereren van meer transacties aanmoedigen … dus gaan we meer voor transactievolume en niet noodzakelijkerwijs voor het aantal blocks”, aldus Chan. Hij betoogde dat Bitcoin een kunstmatige limiet voor de blokgrootte heeft en uiteindelijk ‘op het punt zou komen dat er geen blocks meer geproduceerd worden’. “We zijn blij dat we zoveel transacties kunnen uitvoeren als we nodig hebben totdat het de moeite waard is om het in een block af te drukken,” voegde Chan eraan toe.

Chan verwacht van tijd tot tijd pieken in het transactievolume, wanneer processors ze kunnen vasthouden ‘totdat het de moeite waard is om ze in één groot blok te stoppen’. In tegenstelling tot het BTC-netwerk kan BSV doorgaan met aanzienlijke congestie bij zo’n hoog volume, zei hij.

Het percentage miners-inkomsten dat uit vergoedingen komt, is momenteel laag voor BSV. Volgens de crypto-analysesite Messari bedroegen de transactiekosten voor BSV op 19 mei slechts $271, terwijl de kosten van de grotere broer Bitcoin werden gewaardeerd op $960.928.