Home Cryptocurrency kopen Monero kopen met iDEAL, Bitcoin en Changelly

Monero kopen met iDEAL, Bitcoin en Changelly

DELEN
Monero kopen

Je kan de populaire privacy cryptocoin Monero, afgekort als XMR, kopen op meerdere manieren. Mogelijkheden die wij belichten in deze blog zijn onder andere iDEAL, op een exchange of ruilen bij Changelly tegen lage kosten. Mocht je alsnog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op!

Klik hier om direct Monero met iDEAL te kopen!


Monero kopen met iDEAL

Als je het volgende stappenplan volgt kun je snel en simpel deze crypto kopen met iDEAL. Je kan ook ons stappenplan over kopen bij Litebit lezen.

  • Ga naar Litebit via deze link
  • Maak gratis een account aan als je deze nog niet hebt
  • Kies de markt Monero (XMR)
  • Voer het aantal XMR dat je wilt hebben in. Je kan ook het aantal euro invullen dat je uit wilt geven. Dan krijg je direct te zien hoeveel van deze cryptovaluta je er voor terugkrijgt.
  • Voer een ontvangstadres in of gebruik de wallet van Litebit als je zelf geen MOnero wallet hebt
  • Betaal met iDEAL
  • Je hebt binnen een paar minuten de cryptovaluta in jouw wallet staan

Monero kopen via een exchange

Monero kan je ook kopen op een exchange. Er zijn veel grote exchanges die dit aanbieden. Voor een volledig overzicht van alle Monero Exchanges, bekijk je deze link. Je moet dan wel een andere cryptovaluta hebben om tegen te ruilen. Vaak is BTC, LTC of ETH aan te raden. Dat kan je bij de volgende aanbieders goed kopen:

Cryptovaluta omruilen naar XMR

Je kan via Changelly tegen lage kosten cryptocurrency omruilen. Wij hebben hier een uitgebreide uitleg over geschreven, die je kan vinden via de link: Hoe werkt Changelly. Zo kan je bijvoorbeeld Ether omruilen tegen XMR, maar ook BTC, LTC etc. Je moet hier wel een wallet voor hebben van beide munten.

DELEN
Vorig artikelNEM (XEM) kopen met iDEAL, Bitcoin en Changelly
Volgend artikelBitconnect kopen via een exchange (BCC)
Edwin is de oprichter van Bitcoinsaltcoins.nl. Sinds 2012 investeert hij in cryptovaluta. Ooit begon hij (te laat) met Bitcoin, maar wel op tijd met Litecoin. Toen hij zijn eerste winst maakte met LTC, was Edwin verkocht. Sindsdien volgt hij al het cryptocurrency nieuws. Zijn cryptopassie kan hij sinds 2017 kwijt op Bitcoinsaltcoins.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here