Mining as a service: de lancering van MinedBlock - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Mining as a service: de lancering van MinedBlock

MinedBlock minería como servicio (1)

Mining is een fundamenteel onderdeel van de blockchain voor elke crypto, of PoW of PoS, zelfs andere meer recente algoritmen zoals PoE of PoP; sommige tokens beginnen te worden gepredikt met 50% of zelfs 100% van het beschikbare aanbod. Het meeste werk loopt echter op blockchains met enkele van de bestaande mining-algoritmen; zoals het geval is met Ethereum. De mijnwerkers die het netwerk ondersteunen als basis van het decentralisatiemodel, worden gecentraliseerd als de stijgende kosten van startend werken.

Om de gang van zaken te veranderen, heeft MinedBlock een billijk model ontworpen voor beleggers. Verschillende Mining-ICO’s werden uitgevoerd in 2017 en 2018, waarbij soms een deel van de mijn-opbrengsten werd aangeboden in ruil voor investeringen. Het maken van de eerste verkoop zonder een gereguleerd beveiligingstoken te registreren resulteerde echter in fatale uitkomsten. Slecht beheer vanaf de vroegste dagen kan zelfs het meest succesvolle project uithollen, waardoor het risico van mislukken voor oprichters en investeerders toeneemt. MinedBlock presenteert een mijnactiviteit gericht op mining als een service en het MBTX-token maakt deel uit van de vergelijking.

De funderingskern van het mijncentrum dat mijnen als een service zal uitvoeren

Om het project te huisvesten, zal een speciale Miningfaciliteit worden gecreëerd die zich richt op het extraheren van meerdere munten uit de top 50 door marktkapitalisatie om een ​​breed scala aan inkomstenstromen voor klanten te waarborgen. Met de voorgestelde grootschalige operatie helpen we de decentralisatie van de valuta te verbeteren, waar grote groepen valuta’s de hash-tarieven van populaire munten al domineren. Vanaf het begin is er een indicatie van een niveau van decentralisatie binnen de territoria zelf, via de wereldwijde distributie van datacenters voor Mining.

De oprichters, Greg Wales (CEO) en Paul Bishop (COO), met Matthew Ruff (CSO); identificeren en beheren van de risico’s die verbonden zijn aan de deontologische code van het bedrijf. Ze zijn ook verantwoordelijk voor het katalyseren van projecten om met impact impact te hebben op zakelijke kansen. Kortom, het door de oprichters voorgestelde doel, gericht op Mining als een dienst, zal de gebruikelijke moeilijkheden van cloud-mijndiensten aanvechten door een proces gebaseerd op STO, transparantie en gelijke participatie.

De oplossing voor de onzekerheid van “Cloud Mining” en andere services met MBTX

MinedBlock voert een Security Token Offering uit met behulp van Polymath ST20-conforme tokens. Deze configuratie stelt hen in staat om fondsen te werven om het proces dat wordt beschreven in de routekaart op een geautomatiseerde manier te versnellen en zich te concentreren op de meest kritieke aspecten. Op deze manier versnelt het het beheerproces van het kernteam. Een grootschalige Mining zonder de noodzaak om Miningapparatuur aan te schaffen, te configureren en te onderhouden en te plaatsen in een transparante omgeving. Hiervoor zal het MBTX-beveiligingstoken een feedbackecosysteem voeden dat een ecosysteem genereert met als uitgangspunt Mining als een service te houden.

MinedBlock zegt dat het een volledig beheerde mijndienst zal aanbieden, waarbij het mogelijk zal zijn om op specialisten te rekenen om voor de apparatuur te zorgen. Onderhoud en upgrades zijn van vitaal belang om ervoor te zorgen dat efficiëntie en winstgevendheid optimaal blijven. Het is een essentieel detail in een omgeving die niet slaapt of rust; het aspect van werken met maximale productiviteit zonder downtime maakt het verschil. Mijnwerkers verwerken berekeningen 24 uur per dag, zeven dagen per week, wat de reden is dat een Mininginstallatie aandacht, onderhoud en reparaties vereist.

Details van de STO-gebeurtenis rond het MBTX-beveiligingstoken

MinedBlock Holding Limited bezit 75% van de totale Miningservice waarvan aandeelhouders 95% bezitten. MinedBlock Limited is de eigenaar van de resterende 5% en bezit 25% van de Miningservice. Ook zal het mijnopbrengsten gebruiken om de service te laten groeien om de inkomsten te vergroten. Deelnemers aan de verkoop van beveiligingstokens moeten de KYC-bedieningselementen doorgeven via de Minedblock.io-website om opname in de witte lijst mogelijk te maken via een slim contract.

  • Het MBTX Security Token Offering loopt momenteel met een bonus van 5% op aankopen. MBTX-tokens zijn geprijsd voor $ 0,15 per stuk

Documentatie en transparantie als een anti-fraude filter.

Om te voldoen aan de vereisten van de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC), moeten beleggers in de VS zich kwalificeren als erkende beleggers. We raden u ten zeerste aan het presentatiedocument te lezen om meer te weten te komen over de details, vereisten en risico’s die gepaard gaan met investeringen in cryptocurrencies en mijnactiviteiten. Er is een minimale doelstelling (SoftCap) van $ 1.000.000 vastgesteld voor het opzetten van het project.

Waardering van de verplichting van de belegger.

MinedBlock vraagt ​​een nominale vergoeding voor het KYC-proces, waardoor frauduleuze gebruikers die zich als investeerders voordoen, worden vermeden … elke gebruiker die het KYC-proces voltooit krijgt het gelijkwaardige aantal MBTX-tokens van de kosten. In dit proces wordt het MBTX-token geleverd in verhouding tot de kosten van het KYC-proces, op a

contante waarde van $ 0,075 elk. Dit zorgt ervoor dat alleen deelnemers die het proces willen doorlopen serieus worden genomen, waardoor onnodige kosten voor het starten van de bedrijfsactiviteiten worden verminderd.

Kenmerken van services die het verschil kunnen maken met mining als een service.

Om als sector een realiteit te zijn, mogen mijndiensten niet verschillen van andere conventionele diensten. Professionaliteit, transparantie, onmiddellijke aandacht voor de klant / belegger. Dit zijn details die een verschil maken. Op deze manier toont de sector een significante verandering met gecontroleerde projecten, geregistreerd als een beveiliging en in overeenstemming met de regelgeving. De services vermeld in de Minedblock-documentatie vermelden de volgende kenmerken. Met MinedBlock is het niet nodig om te beslissen welke valuta of token je wilt extraheren. MinedBlock rekent op het exploiteren van verschillende cryptocurrencies ten gunste van portefeuillediversificatie. Dergelijke beslissingen maken het gemakkelijker om een ​​goede distributie te krijgen en de winstgevendheid te maximaliseren.

Over de hardware die gepland is om in de faciliteiten te worden gehost

Zoals we in de documentatie aantreffen, zal MinedBlock een combinatie van ASIC-eenheden gebruiken samen met op GPU (Mining Rigs) gebaseerde apparatuur. Het oorspronkelijke plan is om de investering te verdelen over het volgende materiaal, in afwachting van nieuwe releases van fabrikanten:

  • Bitmain Antminer S15 and S17 – BTC Mining
  • Op maat gemaakte GPU Miningmachines – ETH & alt-Mining

Host-services op MinedBlock gebruiken volledig beveiligde datacenters.

De cryptocurrencies of tokens verkregen uit Miningactiviteiten moeten in een koude opslag worden bewaard. Deze methode wordt vaak gebruikt voor uitwisselingen en andere diensten, waardoor aanvallers voor de meeste dingen worden verdreven. Onthoud dat koude opslag volledig is gecodeerd totdat het tijd is om van dergelijke cryptocurrencies of tokens gebruik te maken.

Professionaliteit en transparantie in de administratie.

Met het platform is het de bedoeling dat gebruikers / investeerders tijd en moeite besparen. In de blockchain-sector vinden we duizenden cryptomunten of tokens; dit betekent dat alleen experts apparatuur voor elk Miningproces kunnen configureren. Deskundig procesbeheer stelt mijnapparatuur in en onderhoudt deze. Dit zero-configuratieproces opent de deur naar gebruikers die geen uitgebreide kennis hebben. Er is geen clientconfiguratie vereist. Zorgvuldig management kan met succes hoge bedrijfskosten besparen.

Interessante links en sociale netwerken van MinedBlock