Minergate: Cryptocurrency minen op jouw smartphone! - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Minergate: Cryptocurrency minen op jouw smartphone!

Bitcoin minen uitleg

Mobiel mijnen is mogelijk, ook al beweren mensen dat van niet. Je kunt onder andere Monero en Bytecoin gewoon in je broekzak minen. Ook kun je vanaf een normale laptop op PC een flink aantal currencies minen in een grote multi-currency pool. Hoe dit werkt en waar je (gratis) mee kan doen, leggen we je in deze blog uit.


Minergate op mobiel en tablet

Je kunt als je je hebt aangemeld via de website (maak hier een gratis account) de app downloaden en hierop inloggen. Je doorloopt een simpel stappenplan om te beginnen met minen. Op het moment is het mogelijk om Monero en Bytecoin via deze app te minen. De inkomsten worden in jouw wallet gestort en deze kun je bijvoorbeeld omzetten naar Bitcoin of Ethereum. Deze kun je weer verkopen via BTC Direct (maak een gratis account aan). Wij minen al een tijdje via deze app en hebben er leuk mee verdient. Dit komt ook omdat de koersen van sommige munten nog lekker aan het stijgen zijn.

Registreer nu en begin gratis met het minen op een smartphone of tablet

Minergate op de PC of laptop

Minergate is een website waarop je tegelijkertijd meerdere currencies kunt minen. Op de officiële website staat dit allemaal goed uitgelegd, dus het heeft voor ons weinig zin om dit nogmaals te doen. Wij minen met een wat oudere PC en een iets nieuwere laptop. We halen zo een leuk aantal coins binnen. Minen is best makkelijk op deze manier en vereist niet enorm veel kennis.