Mijn ouders kopen crypto: Deel 9 - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Mijn ouders kopen crypto: Deel 9

Vorige week stond het portfolio van mijn ouders bedroevend laag. Nu vond zelfs mijn vader dat het tijd was voor een ommekeer. Gelukkig is het deze week iets beter en lijken de koersen weer aan het stijgen. Toch moeten we niet te vroeg juichen. Dit kan ook een trap zijn. Ik hoop echter dat de bodem onderhand is bereikt. Mijn vader is wel weer wat positiever gestemd. In deel 9 van Mijn ouders kopen crypto bekijk ik wederom het portfolio van mijn ouders. Je ziet de totaalwaarde en het totaalverlies.

Wie: De ouders van Edwin
Wat: 6 cryptovaluta kopen
Budget: 120 euro
Updates: Elke woensdag
Doel: Stoppen met werken en heel rijk worden, althans mijn vader.
Waar gekocht: Bitvavo
Volgende update: 26 december 2018

Toch nog niet bijkopen

De afgelopen vier weken heb ik het al over “bijkopen of niet”. Het lijkt er op dat dit even wordt uitgesteld. Ik heb mijn ouders er de laatste week niet meer over gehoord. Ik denk dat het voorlopig blijft bij de eerste investering van 120 euro. Misschien dat ze in het nieuwe jaar nog leuke investeringen zien als Bitvavo een eigen exchange opent, maar tot die tijd adviseer ik mijn ouders om even rustig af te wachten.

Zelf ook kopen?

In deel 1 heb je kunnen lezen waarom mijn ouders de aanbieder Bitvavo hebben uitgekozen voor hun “reis in de cryptowereld”. Gebruiksvriendelijkheid en de mooie website waren onder andere redenen. Wil je zelf ook snel en eenvoudig crypto kopen, dan raad ik zelf aan om dit bij Bitvavo te doen! Dit kan via deze link of via de onderstaande button.

Koop crypto bij Bitvavo

Waarde portfolio op 19 december 2018

In de onderstaande twee screenshots zie je de huidige waarde van het portfolio van mijn ouders:

Deel 9 ouders kopen crypto Deel 9 ouders kopen crypto (1)

Een overzicht van de valuta

Klik op een valuta om er meer informatie over te lezen.

Cardano (ADA)

[crypto coins=”ADA”]

Litecoin (LTC)

[crypto coins=”LTC”]

Ripple (XRP)

[crypto coins=”XRP”]

NEO (NEO)

[crypto coins=”NEO”]

Stellar Lumens (XLM)

[crypto coins=”XLM”]

DigiByte (DGB)

[crypto coins=”DGB”]

Totale waarde en het verlies

Slechts één week hebben mijn ouders kort in het groen gestaan. Nu staan ze alleen ten opzichte van vorige week in het groen, maar sinds de start 9 weken geleden staan ze nog in het rood.

  • Totale waarde vorige week:  €54,22
  • Totale waarde deze week: €64,22

Het portfolio is exact 10 euro in waarde gestegen. Ik heb ook snel de screenshots uit deel 8 erbij gepakt, omdat ik het bijna niet kon geloven.